Řepka v ohrožení? Za mřížemi musí mít speciální režim!

Drsňák Tomáš Řepka 16

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. května 2019 9:31

Pověstný bouřlivák Tomáš Řepka v pondělí nastoupil do vězení. Za mřížemi by měl strávit 30 měsíců. A i když na něj jeho spoluvězni hned při nástupu křičely hodně ostré výhrůžky, exfotbalista se nemusí ničeho bát!

Řepka dostal trest za za zpronevěru a pornoútok na svou bývalou manželku Vlaďku Erbovou. Následujícího dva a půl roku tak stráví ve věznici s ostrahou.

Oproti většině vězňů na něj ale čeká řada zvláštních výhod! Dostal totiž status MON neboli „možný objekt napadení“.

„Přiděluje se vězňům, u kterých důvodně hrozí napadení jinými trestanci. Jelikož už na Řepku někteří jeho spoluvězni pořvávali při vstupu do věznice, nikdo nechce ponechat nic náhodě,“ vysvětlil dobře informovaný zdroj serveru Expres. „Řepko, vítej v pekle! Řepko, tady zdechneš! Řepko, budeš kouřit ču..ky!" řvali na sportovce muklové už v pondělí.

Řepka tak má v base nadstandardní podmínky. „Před jeho nástupem dokonce veškerý personál věznice musel projít speciálním školením. Všem se kladlo na srdce, že nikdo nesmí vynést žádné informace, a dostal zvláštní režim,“ prozradil zdroj.

Na co se tedy může fotbalista těšit? Má pro sebe vlastní celu: Také na výběr ze tří jídel. „Kromě jídla pro vězně si bude moct vybrat i z nabídky pro bachaře,“ vysvětluje zdroj.

Navíc by měl brány ruzyňské věznice brzy opustit! Zatím prý není jasné, kam by se měl stěhovat. Vypadá to na Všehrdy nebo Drahonice. „To se ale rozhodne až za týden. Dokud bude ale v Ruzyni, bude po celou dobu pod nepřetržitým dohledem. Dokonce má i zvláštní režim na vycházky na dvůr,“ dodal zdroj. Vězeňská služba podle něj nechce riskovat, že se Řepkovi cokoliv stane!

Témata: Tomáš Řepka