Jedna fotka prozradila vše! Agáta Prachařová má Jakuba neustále před očima!

Agáta Prachařová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

28. května 2019 8:42

Je to jen pár dní, co Agáta Prachařová konečně ukázala dceru Miu na fotce. K její smůle se to však začalo obracet proti ní. Agáta, která se snaží odpočívat v Izraeli, se totiž dozvěděla nemilou věc. Manžela Jakuba Prachaře má prý neustále před očima.

Jak už server stars24.cz informoval, Agáta Prachařová zveřejnila fotky s dcerou Miou, čímž definitivně porušila slib daný manželovi Jakubovi, že ji nebude vystavovat na odiv médiím a veřejnosti. Teď se zdá, že jde nejen o další díl psychologické války mezi Prachařovými, ale i mezi jejich fanoušky.

Stačí zabrousit do komentářů pod černobílou fotkou smějící se Agáty s dcerkou Miou v náručí, kterou dcera herečky Veroniky Žilkové okomentovala následovně: „Moje, a ano, ukázala jsem ji, až když jsem chtěla já...“

Pravděpodobně šlo o vzkaz adresovaný Jakubovi, který ovšem rozlítil i jeho příznivce, kterých má evidentně stále dost. „Proč pořád ukazujete ty děti? Nechte si své soukromí pro sebe, nejsme zvědaví na vaše děti!“ nebrala si servítky jedna z diskutujících.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Moje a ano ukazala jsem ji az kdyz jsem chtela ja ....#love #girls #momanddaughter #photography @petrkozlik13

Příspěvek sdílený Agata Prachařová (@agatahanychova), Kvě 25, 2019 v 4:36 PDT

To ale zdaleka není ten nejostřejší komentář pod povedeným snímkem. „Ty jsi taková hnusná pizda… že to není možný. Být tvojí matkou, stydím se… Fakt obyčejná šlápota,“ napsala jí paní Michaela. Publikování fotografie se pak Agátě vymstilo ještě z jednoho důvodu.

Bezpochyby nejčastější komentář jejích followerů se totiž nese v duchu, že „dcera Mia je celý Jakub Prachař“. Agáta alespoň u jedné z fanynek našla zastání. „Všichni píšete, že je celá tatínek, ale nevím jestli bych v jejich situaci (pokud je to takové, jak se zdá) chtěla všude číst a kord, když to sama Agáta ví a vidí… Každý den,“ píše jistá Veronika.

Témata: Agáta Hanychová Jakub Prachař