Monika Absolonová je těhotná? Tohle je odpověď!

Absolonová, Monika 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 18:52

V posledních dnech se objevily spekulace, že je zpěvačka Monika Absolonová potřetí těhotná. Nosí totiž volnější oblečení a to je podle mnohých jasné znamení. Kde je pravda?

Zpěvačka Monika Absolonová si vždycky potrpěla na tom, aby měla štíhlou postavu, teď se však zdá, že ji mateřství jednou pro vždy změnilo. Na rozdíl od mnohých kolegyň se rozhodla, že na návrat do formy po narození druhého dítěte má dostatek času, ačkoliv se za ní lidé otáčejí a neodpustí si na toto téma pár štiplavých poznámek.

Podle serveru eXtra.cz se tak dělo kupříkladu na nedávné narozeninové oslavě zpěváka a pořadatele hudebních akcí Martina Franceho, kde se prý hosté na Absolonovou nevěřícně hleděli. "Buď je potřetí těhotná, nebo se rozhodla vykašlat se na formu," divili se podle zmíněného serveru.

Herečka a zpěvačka, která dala život dvěma krásným a zdravým synům, si z toho však velkou hlavu nedělá. Po boku partnera Tomáše Horny vypadá spokojeně. Pár kilo navíc zhruba půl roku po narození druhého syna Matouše zkrátka neřeší.

„Monika to má na háku. Hlavní pro ni je, že jsou všichni zdraví a že jim je dobře. Až se na to bude cítit, zase si figuru udělá. Má v sobě velkou disciplínu,“ řekla kamarádka Absolonové serveru eXtra.cz.

Témata: Monika Absolonová