Kristýna Leichtová se nebojí: Vše popsala do detailu!

Leichtová, Kristýna 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 15:37 | Aktualizováno: 27. května 2019 15:41

Od porodu sice uplynulo už téměř tři čtvrtě roku, nejen na ty krásné chvíle však herečka Kristýna Leichtová nemůže zapomenout. Porod teď popsala do nejmenšího detailu včetně šokujícího požadavku, který měla na zdravotníky.

Oblíbená herečka Kristýna Leichtová porodila dceru Dorotu v srpnu loňského roku. Ačkoliv od té doby uteklo několik měsíců, takové okamžiky si každá hrdá maminka pamatuje do konce života. Leichtová to prokázala nyní, když se rozhodla na celý porod zavzpomínat pro server porodjekrasny.cz.

Už během těhotenství nechtěla nic zanedbat, chodila po doktorech kvůli všem možným vyšetřením, aby se ujistila, že je všechno v nejlepším pořádku. Nakonec se rozhodla pro takzvaný hypnoporod, který spočívá v tom, že ke všemu přistupuje beze strachu.

To se herečce dařilo, nerozhodilo ji ani to, že rodit začala v porodnici v Rakovníku až 11 dní po termínu. Jak však pro zmíněný server přiznala, někdy byla myšlenkami opravdu jinde, třeba ve chvíli, kdy ji nezajímalo nic jiného než záchod.

„Zeptala se (porodní asistentka – pozn. red.), jestli mám nějaké přání, a já říkám, že klystýr. Koukala trochu vyděšeně, ale vyhověla mi. Asi jsem neměla předtím chodit do sprchy, protože ta kombinace způsobila solidní fičák,“ popsala Leichtová.

„Ta samotná aplikace byla děsně nepříjemná mně, a myslím, že i všem ostatním. Vojta šel pro jistotu za roh, byli jsme tak domluvený,“ nechala se slyšet. „Neudržela jsem to v sobě ani tři minuty a letěla jsem na záchod,“ dodala herečka, které se nesplnilo přání rodit krásná a v bazénku. Hlavní však je, že dcera Dorota přišla na svět zdravá.

Témata: Kristýna Leichtová