Kateřina Kristelová promluvila: Dítě s odsouzeným Řepkou!

Tomáš Řepka a Kateřina Kristelová 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 14:30 | Aktualizováno: 28. května 2019 2:33

Moderátorka Kateřina Kristelová se musela rozloučit se svým milým Tomášem Řepkou, který nastoupil kvůli zpronevěře a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové za mříže. Při té příležitosti promluvila i o dítěti s odsouzeným fotbalistou.

Dnes nastoupil fotbalista Tomáš Řepka k výkonu trestu v ruzyňské věznici. Pár slov na rozloučenou, ze kterých jasně vyplývá, že si na něj klidně dva a půl roku počká, mu prostřednictvím médií poslala i jeho současná životní partnerka Kateřina Kristelová.

Známá moderátorka prý ví, kde je pravda. „Vím, co je Tomáš za člověka, vím, jakou hodnotu v něm mám. Myslím si, že neexistuje hodnější člověk, až bych řekla, že tou dobrotou byl bitej,“ řekla dle Super.cz.

Kristelová údajně nezná člověka, který by měl vřelejší vztah k dětem. O Řepkovi je přitom známo, že svým bývalým ženám Renatě Řepkové a Vlaďce Erbové neplatil alimenty. „Myslím si, že pro každou ženskou je to poklad,“ má jasno.

„On nejde na pět let, nejde na deset, nevyloupil banku, neznásilnil nikoho. Není to žádnej pedofil. Jde tam za věc, že kdyby nahlídli pod tu pokličku, tak by se možná divili, jak pečlivě mohou být některý věci upečený, připravený,“ konstatuje Řepkova přítelkyně. Vše prý nechají v rukou právníků a věří, že „určití lidé začnou mít problém se zákonem“.

Odloučení kvůli partnerovu pobytu ve vězení se nebojí. „Nezapékám pilníky ani do buchet, ani do chleba, což možná překvapí některý lidi, kteří by to do mě netipli. Bereme to úplně zdravě, normálně. Prostě překonáme to,“ vzkazuje Kristelová.

Zpětně lituje jen jediné věci, že si s Řepkou nepořídili miminko. Je to prý velká škoda pro oba dva. „Hlavně pro mě, protože bych zažila, co to je mít naprosto skvělýho parťáka na výchovu, což jsem v případě Claudinky nikdy nezažila,“ dodala pro Super.cz Kristelová, která teď bude s dcerou nějaký čas sama doma.

Témata: Kateřina Kristelová Tomáš Řepka