O Veronice Žilkové píšou ve světě! Je v ohrožení, musí se skrývat!

Veronika Žilková 7

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. května 2019 12:58

Pobyt herečky Veroniky Žilkové v Izraeli má mezinárodní dosah. Zahraniční média si všimla, do jakého nebezpečí se dostala, a tvrdí, že se musí kvůli manželovi skrývat.

O tom, jak nebezpečný je pro herečku život na Blízkém východě, už jsme vás na stars24.cz informovali. Herečka Veronika Žilková se tam přestěhovala za svým mužem Martinem Stropnickým.

Velmi brzy ale pochopila, že tamní život sebou nese řadu specifik a že není tak úplně bezpečný! Běžně tu totiž občané za zvuku sirén utíkají do krytů nebo tu dokonce padají z nebe bomby! 

Za vším stojí konflikt s Palestinou. Izrael proti palestinským raketám sice chrání protiraketový deštník, čas od času ale některý z projektilů obranu prolomí. Velvyslanectví České republiky má stejně jako každá novější budova v zemi svůj kryt, který už rodina Stropnického několikrát využila!

Toho si všimli i v zahraničí. Například server Topky.sk uvedl, že je dvojice v ohrožení života a musí se skrývat. A to jen proto, že se Stropnický rozhodl práci v Izraeli přijmout.

Server také upozornil, že na Tel Aviv spadla bomba pár minut poté, co v něm v dubnu s dcerou Kordulkou Veronika přistála. Dívka rychle pochopila, že nejde o ohňostroj.

Témata: Veronika Žilková Martin Stropnický