Meghan znovu těhotná? Druhé dítě by mohla porodit už brzy!

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. května 2019 12:15

Jak dlouho po porodu vévodkyně Meghan znovu otěhotní? To je otázka, kterou se teď zabývá Velká Británie! Řada lidí je přesvědčena, že nemá na co čekat a že za pár měsíců už bude pod srdcem nosit druhého potomka!

Od narození Archieho ještě neuplynul ani měsíc, už se ale mluví o tom, kdy bude Meghan znovu těhotná a porodí druhého potomka! A podle fanoušků a bookamakerů to bude velmi brzy! Nejmladší člen královské rodiny by se podle spekulací mohl dočkat sestřičky nebo bratříčka už příští rok.

Bookemakeři jsou co se týče druhého potomka vévody a vévodkyně ze Sussexu opravdu optimističtí! To, že je Meghan podruhé těhotná, by se podle nich svět mohl dozvědět ještě do konce tohoto roku!

Na to, kdy přijde Archieho sourozenec, si mohou zájemci vsadit – v kurzu 2:1 na to, že se narodí v roce 2021, a v kurzu 5:1 si pak mohou vsadit na rok 2022.

„Meghan a Harry jsou opravdu čerstvými rodiči, ale jsme přesvědčeni, že Archie nebude jejich jediné dítě,“ vysvětluje bookemaker Harry Aitkenhead pro britský server Express. 

„Rok 2020 je pro nás favoritem jako rok, kdy oznámí, že očekávají druhé dítě,“ vysvětluje. „Královské porody během posledních několika let přicházejí často a rychle a tak jsme vypsali kurz 8:1, že Meghan před koncem roku oznámí, že dítě číslo dvě je na cestě,“ dodal.

Témata: Meghan Markle Princ Harry Velká Británie královská rodina (gbr) sázení