Poslední gesto Tomáše Řepky: Omluva exmanželce!

Tomáš Řepka 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 12:12

Ke dvěma ženám, se kterými během svého života vstoupil do svazku manželského, má dnes Tomáš Řepka odlišné pocity. Ačkoliv se v předcházejících měsících s oběma soudil, jedné se krátce před nástupem do vězení omluvil. Která to byla?

Bývalý fotbalový obránce Tomáš Řepka dnes nastoupí do ruzyňské věznice, kde si má odsedět 2 a půl roku za zpronevěru a poškozování práv exmanželky Vlaďky Erbové. Zatímco pro ni neměl v posledním rozhovoru před odchodem za mříže moc lichotivých slov, první ženě Renatě Řepkové se omluvil.

„Chtěl bych se omluvit své první ženě Renatě za to, že skončilo moje manželství díky Vladimíře Erbové, protože jsem si jí pustil do svýho života,“ řekl Řepka pro Top Star magazín s tím, že podobnou věc ještě nikdy neudělal. „Já jí to děsně dlužím a tímhle tím opravdu chci říct, že se omlouvám,“ pokračoval.

Někdejší fotbalový reprezentant zároveň tvrdí, že jejich cesty s první manželkou by se beztak rozdělily. „Samozřejmě by moje manželství skončilo tak i tak, ale skončilo by jinak a líp a nebyly by kolem toho takový všelijaký excesy a problémy,“ poukazoval nejspíš na fakt, že se s Renatou soudil kvůli alimentům.

Z nich měla Renata živit děti Veroniku a Tomassa, s kterými se Řepka podle svých slov snaží urovnat vztahy prostřednictvím telefonátů. „Dvakrát nebo třikrát jsem telefonoval s Veronikou, když to vlastně vypuklo. Samozřejmě není jí to jedno, taky tomu nevěřila a úplně koukala. Nikdy nečekala, že to takhle dopadne,“ připustil Řepka.

Vztahy prý pomalu napravuje i se synem z prvního manželství. „Ten kontakt není takovej, ale pracuje se na tom a to mi zatím stačí. Já vím, že těch věcí se v minulosti napáchalo hrozně moc a ono se to musí spravovat postupně,“ líčil odsouzený fotbalista. „Já věřím, že to skončí dobře,“ nechal se slyšet na závěr.

Témata: Tomáš Řepka Veronika Řepková