Andrea Pomeje šokuje slovy o mrtvém manželovi!

Andrea Pomeje se svým mužem Jirkou 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 11:30 | Aktualizováno: 27. května 2019 20:09

Vdova Andrea Pomeje po letech lituje, že se vdala za populárního herce a producenta, který zkraje letošního roku podlehl rakovině. Moc odlišně se totiž slova, která pronesla v rozhlasovém vysílání, vykládat nedají.

O mrtvých jen dobře? Vdova Andrea Pomeje se tímhle heslem úplně neřídí. A roli může hrát víc věcí, vždyť jí po sobě zesnulý manžel Jiří Pomeje (†54) zanechal takové dluhy, že dýdžejka, která s oblibou vyráží hrát do zahraničí, nesmí vycestovat z České republiky.

Podle Blesku se totiž nebála v rozhlasovém vysílání otevřeně říct, že než se v létě roku 2013 za herce a producenta provdala, měla se o poznání lépe. „Než jsem se vdala, byla jsem šťastná. Pak už ne!“ řekla na vlnách Frekvence 1 na rovinu. Z manželství má přitom zdravou dcerku Aničku, která jí radost určitě přináší.

Nešťastné manželství zásadně poznamenala vážná nemoc Jiřího Pomejeho, kterému lékaři diagnostikovali rakovinu. S tou herec bojoval od poloviny roku 2017 a v závěrečných měsících života už se o podporu své ženy nemohl opřít.

„Jirku jsem viděla naposledy v říjnu, pak už ne...“ přiznala Andrea ve vysílání. Její manžel zemřel až o několik měsíců později, konkrétně 26. února v Nemocnici Na Pleši , kde strávil poslední týdny svého života.

Pravdou ovšem je, že nešlo jen o její rozhodnutí. Už dříve se totiž nechala slyšet, že manželův tatínek si nepřál, aby ho v posledních měsících navštěvovala a nijak mu už neubližovala. Pomejeho příbuzné rozezlila především tím, že si našla nového partnera Petra Plačka, který je po jejím boku dodnes.

Témata: Andrea Pomeje