Karel Gott tají kšefty v cizině!

Karel Gott 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. května 2019 10:48

Zpěvák Karel Gott má i na prahu osmdesátky plno práce. Dokončuje dokument k osmdesátým narozeninám, kvůli kterému zamířil i do zahraničí. Při té příležitosti tam smlouval o dalších zajímavých kšeftech.

Jak už jsme informovali, Karel Gott vyrazil v uplynulém týdnu do Německa. V Hamburku natáčel se štábem filmařky Olgy Špátové další část připravovaného dokumentu k červencovým 80. narozeninám, který má fanouškům vynahradit původně plánovaný koncert, jehož konání zpěvákovi nedoporučili lékaři.

Na fotkách z natáčení se objevil i Gottův německý manažer Wolfgang Kaminsky a prý to nebylo jen kvůli vzpomínání před filmovou kamerou. Podle dostupných indicií se totiž jednalo i o pracovních záležitostech v zemi našich západních sousedů.

Řeč měla být o písničce Srdce nehasnou, kterou Gott nazpíval společně s dcerou Charlotte. Klip už v Německu odvysílala řada televizí v čele s RTL, do éteru ji poslala i některá rádia, přestože má zatím jen českou verzi. To by se však brzy mohlo změnit.

„Manažer Karla Gotta dostal řadu nabídek, aby ten song nazpívali v němčině. Tak o tom v Hamburku o víkendu jednali,“ prozradil Blesku dobře informovaný zdroj. Výsledkem schůzek má být německý text z pera zpěvákova německého textaře Filipe Albrechta, který má skladbu Richarda Krajča a Petra Harazina přeložit.

Podle zdroje citovaného deníku dostal management i několik nabídek na společné vystoupení Gotta a jeho dcery v Německu. „Nemůžu k tomu cokoliv říkat, věci jsou v jednání,“ odpověděl Blesku manažer Kaminsky. Celou věc nekomentuje ani mnohonásobný Zlatý slavík, ovšem fotky na sítích dokazují, že s ním v Hamburku byla i Charlotte, což mnohé naznačuje.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová