Hvězda Tváře Aleš Háma: Přišel o statisíce!

Aleš Háma 5

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

26. května 2019 16:21 | Aktualizováno: 27. května 2019 1:52

Aleš Háma není jen populární herec a moderátor, ale proslavil se i jako hvězda pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jak ale nyní prozradil, do každé role se nežene za každou cenu. Naopak!

Háma se rozhodl nechat si utéct lukrativní nabídky na práci, za které mohl vyinkasovat statisíce korun. Proč? Především kvůli zdraví.

"Řekl bych, že můj zásadní mentální zvrat nastal loni na jaře, kdy jsem měl žaludeční vřed. Díky tomu jsem se mentálně sám začal koučovat a méně stresovat," řekl týdeníku Sedmička.

Herec více dbá na svůj volný čas a chce si také naplno užívat rodinného života. Proto odmítá pracovní i nabídky.

"Teď jsem dostal jednu nabídku od Radka Balaše na film, ale není čas. Čas je jenom jeden, to znamená, že nejde nafouknout, a člověk vždycky přijímá něco na úkor něčeho jiného. Život je otázka priorit," řekl Háma pro Český rozhlas.

To ale není jediná nabídka, kterou odmítnul. Dal košem i Nele Boudové s divadelní hrou do Řeznické. "Muzikály – měl jsem dělat Sherlocka Holmese, Trhák -, všechno díla, která bych dělal nesmírně rád, už jenom pro ty lidi, kteří tam jsou. Ale řekl jsem ne, protože jsem to tak cítil, kapacitně, myslím, že to člověk nemá lámat přes koleno. Budou jiné věci…" dodal.

Témata: Aleš Háma