Ewa Farna zveřejnila netradiční fotku! Fanoušci ji za ni milují!

Ewa Farna 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

24. května 2019 21:36 | Aktualizováno: 25. května 2019 4:15

Zpěvačka Ewa Farna na sebe poslední dobou strhává pozornost především díky svému těhotenství. Nyní se ale rozhodla pochlubit fotkou z úplně jiného soudku. A na rozdíl od předešlých fotek na ní nevystavuje na odiv sebe!

Farna se jako uvědomělý občan rozhodla zamířit k volbám. Na Instagram nahrála fotku s hlasovacími lístky a zároveň apelovala na svoje příznivce, aby k urnám zamířili také!

"Spoluobčané mně sledující. Já mam odvoleno, a co Vy? Eurovolby jsou důležitější, než se může zdát... Můžete ještě dnes do 22h nebo zítra do 14h, tak neváhejte," napsala.

Od svých příznivců se dočkala slov chvály. Řada lidí se pochlubila tím, že již také odvolili, a někteří dodali, že to zpěvačce sluší. I přesto je ale počet voličů zatím žalostně nízký.

Účast se sice různí a někde je i deset procent, jinde naopak mizivá. Během dnešního odpoledne hlasovali i předsedové všech devíti stran zastoupených ve Sněmovně a prezident Miloš Zeman. Přejí si, aby volební účast byla vyšší než před pěti lety, kdy přišlo 18,2 procenta voličů. Analytici předpokládají, že účast zřejmě nebude vyšší než čtvrtinová.

Témata: Ewa Farna Volby evropské 2019