Totálně mimo? Helena Houdová zveřejnila bláznivý vzkaz!

Helena Houdová 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 16:56

Z modelky Heleny Houdové se před časem stala certifikovaná sexuální koučka, proto se rozhodla na sociální síti demonstrovat, jak takový trénink vypadá. Dopředu je dobré vědět, že je to celkem bláznivá věc.

Pro světoznámou modelku, jakou plzeňská rodačka Helena Houdová rozhodně je, není žádný problém se před objektivem svléct. Potvrzuje to nejnovější fotka na jejím instagramovém profilu, kde je česká kráska zachycena nahá na skále vystupující do moře v Mexiku.

V severoamerické zemi byla Houdová podle všeho pracovně. „Když se mě přátelé ptali, co hodlám dělat v Mexiku během mého tréninku s názvem Sex, Love and Relationship (Sex, láska a vztahy – pozn. red.), vtipně jsem jim odpověděla něco o tanci s nahými ženami uprostřed džungle,“ napsala k fotce.

Bláznivá část příběhu bude teprve následovat, jelikož modelka se rozhodla – jak ona sama uvedla – celou věc „zmanifestovat“. „Představte si 50 nahých žen, které tančí uprostřed džungle za úplňku, berou si zpátky svoji sílu, včetně té sexuální, která jim byla po tisíce let vzata,“ pokračovala v psaní.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Helena Houdova (@helenahoudova), Kvě 22, 2019 v 5:18 PDT

„My, čarodějky, jsme zpět a nastolujeme dobu posvátnosti, síly, lásky a soucítění a propojení s Matkou Zemí,“ vzkázala na závěr česká misska, která se již v únoru pochlubila fanouškům na sociální síti, že se stala certifikovanou koučkou pro posvátnou sexualitu, lásku a vztahy.

Sama z nich přitom nemá zrovna nejlepší zkušenosti. Houdová se již dříve svěřila, že byla v dětství sexuálně zneužita. Nedávno přiznala i to, že žila s násilnickým partnerem a o svého manžela se musela nedobrovolně dělit s řadou dalších žen.

Témata: Helena Houdová