Vojta Kotek získá novou práci! Po boku záletníka Prachaře!

Vojtěch Kotek 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 15:43

S osobou Jakuba Prachaře jsou spojené hned dvě soutěže televize Prima. Kromě hledání talentů odpovídá na dotazy o naší zemi v pořadu Máme rádi Česko, do kterého dostane od podzimu nového soupeře.

Oblíbený herec Vojtěch Kotek zažívá jedno z nejplodnějších období profesní kariéry. Letos má natočit čtyři filmy, do toho stíhá koncertovat se svou bigbítovou kapelou Thi!s, ve které hraje na baskytaru. Podle dostupných informací ho však už brzy čeká jeden velký kšeft i na televizních obrazovkách.

Podle týdeníku Sedmička se totiž už na podzim má objevit v úspěšné soutěži televize Prima Máme rádi Česko a soupeřit v ní s Jakubem Prachařem. Tomu dříve sekundovali např. herci Jan Dolanský a Martin Dejdar nebo hudebník Lou Fanánek Hagen, nikdo z nich však vedení stanice dostatečně nepřesvědčil.

Na rozdíl od hvězdy Rafťáků, která už v kvízovém pořadu hostovala. „Soutěž s Vojtou Kotkem měla u diváků obrovský ohlas, opravdu se to povedlo, proto se vedení televize rozhodlo pokračovat,“ tvrdí dobře informovaný zdroj týdeníku Sedmička.

„Teď se vysílají reprízy starých dílů s Janem Dolanským, ale už v létě se bude natáčet zase s Vojtou a vysílat se to má na podzim,“ pokračoval informátor obeznámený s děním v zákulisí pořadu, který si u televizních diváků získal velkou oblibu.

Dvojici Kotek – Prachař doplní už tradičně moderátor a tazatel Libor Bouček, který se kromě uvádění ujme i dramaturgie. I on však má ještě čas si celou věc dostatečně rozmyslet. Natáčení se totiž zatím jen připravuje.

Témata: Vojtěch Kotek Jakub Prachař