Jágrova misska Kovandová: Chce dítě s hokejistou!

Lucie Kovandová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 13:36

Kromě modelingu proslavila modelku Lucii Kovandovou aférka s hokejistou Jaromírem Jágrem. S tím by nejspíš na dítě čekala marně, a tak si našla jiného hokejistu, se kterým už to vypadá o poznání slibněji.

Misska Lucie Kovandová se svého času ocitla v posteli legendárního hokejisty Jaromíra Jágra. Oba se v květnu 2015, kdy si ji hráč s číslem 68 odvedl domů po reprezentačním večírku, dušovali, že k ničemu nedošlo. Modelka u něj prý jenom přespala. Teď má po svém boku jiného hokejistu, se kterým by chtěla něco, čeho by se s Jágrem asi těžko dočkala.

S brněnským útočníkem Petrem Holíkem totiž přemýšlí o dítěti. „O budoucnosti se bavíme, jestli to přijde teď, nebo za rok, to uvidíme. Stále platí, že bych chtěla být mladá maminka,“ přiznala pětadvacetiletá Lucie serveru Super.cz.

Zatímco o Jágrovi je známo, že po dítěti zatím netouží, o poznání mladší Holík by se mu asi úplně nebránil. Kovandová se ale nechala slyšet, že uvidí, co se do budoucna stane. Však spolu tento pár randí teprve rok a modelce to připadá tak, že jsou stále na začátku.

„Je to stále jak na začátku, měli jsme první výročí, je to fajn,“ svěřila se. Takhle šťastná prý doposud nikdy nebyla a kromě miminka by se podle všeho nebránila ani svatbě. Vypadá to tedy, že celkem jasně ví, co od života chce.

Zafandit hokejovým reprezentantům, mezi kterými její milý bohužel chyběl, ale musela vyrazit sama. Holíka už totiž čekaly klubové povinnosti, jelikož brněnské Kometě odstartovala letní příprava na novou extraligovou sezónu.

Témata: Lucie Kovandová