Vlaďka Erbová povolala advokáty! Jde o jména!

Vlaďka Erbová 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

24. května 2019 11:31 | Aktualizováno: 24. května 2019 11:56

Zpřetrhá Vlaďka Erbová všechny vazby na odsouzeného fotbalistu Tomáše Řepku? Dost možná ano, naznačila totiž, za jakých okolností se ona i její syn Markus zbaví exmanželova příjmení.

Už v pondělí má její bývalý manžel a otec syna Markuse Tomáš Řepka nastoupit do ruzyňské věznice a Vlaďka Erbová už přemýšlí, jak s touhle minulostí naloží. Sice se nechala slyšet, že by si moc přála, aby syn Markus příjmení Řepka očistil, teď ovšem naznačila, že existuje i přesně opačná varianta.

Modelka se totiž bojí, že ve škole by mohli synovi připomínat, co je jeho táta zač. Erbová věří, že v první třídě to ještě nebude problém, pak prý ale může nastat šikana. „Markusova povaha je jasná. To je Řepka se vším všudy. Pokud by se mu někdo vysmíval, nenechá si to líbit,“ řekla Super.cz.

„Jeho táta na hřišti křičel, Markus nekřičí, ten jde a praští,“ popisuje Erbová. Mít za syna raubíře však nechce, proto disponuje plánem pro takový případ. „Pokud by se to mělo dít, mělo se to opakovat, tak bych nekompromisně šla za přejmenováním,“ má modelka jasno. Tuto alternativu už dokonce řešila s právníky.

Sama zatím kvůli dětem užívá příjmení Řepková Bahenská podle příjmení obou bývalých manželů. Zatímco s rodinou toho prvního se nevídá, s blízkými někdejšího fotbalového reprezentanta ano, přestože i „kvůli ní“ půjde Řepka na dva a půl roku do vězení. Poškozoval totiž její práva.

Zatímco u syna není nic jasné, ona si své příjmení rozhodně nenechá. „Přijde čas, kdy se těchto jmen ráda zbavím. Nikdo mi tak stejně neříká, jsem ráda, že jsem si udržela své rodné příjmení a velmi pyšně se k němu vrátím,“ sdělila na rovinu Super.cz.

Témata: Vlaďka Erbová Tomáš Řepka