Řepka jde do basy a Kristelová truchlí! Co vzkázala svému partnerovi?

Kateřina Kristelová a Tomáš Řepka si užívají poslední společné dny! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. května 2019 8:01 | Aktualizováno: 24. května 2019 11:50

Hodiny tikají a čas na svobodě se Tomáši Řepkovi krátí. Už v pondělí se má totiž hlásit ve věznici. Poslední chvíle bez mříží si užívá se svou přítelkyní Kateřinou Kristelovou. Ta navíc dává najevo, že na svého partnera bude čekat!

Už v pondělí by měl bývalý fotbalista Tomáš Řepka nastoupit do ruzyňské věznice, za mřížemi by měl strávit dva a půl roku. Spekulace o tom, že se snad chce vyhnout nástupu výkonu trestu, vzaly za své, jelikož byl spatřen v blízkosti svého bydliště, je však jasné, že „do chládku“ se zrovna dvakrát netěší. Navíc už zřejmě trénuje, novináři jej totiž zastihli v teplácích, ve kterých teď stráví poměrně dlouhou dobu!

Kristelová se mu snaží být oporou a čas před nástupem do výkonu trestu tráví s ním. Společně proto vyrazili na jih Čech na venkov, kde si užívají chvíle klidu. Podle fotek, která zveřejnila fotbalistova partnerka si užívají na břehu rybníka s vínem a dobrým jídlem.

Oba ale ví, že tyhle chvíle velmi rychle skončí. Aby dala najevo, že Tomáše podporuje, zveřejnila slova slavného japonského autora Haruki Murakamiho, který ve své knize Kavka na pobřeží napsal: „Když bouřka přestane, nebudete si pamatovat, jak jste ji protrpěli, ale jak jste ji dokázali přežít. Vlastně si ani nebudete jistí, jestli skutečně ustala. Jedna věc je, ale jistá. Když z bouřky, vyjdete bude z Vás jiný člověk, než když jste do ní vstupovali. A o to v celé této bouřce jde.”

Sama k tomu pak dodala: „Díky bouřce jsem poznala nejdůležitější vztah svého života a svojí životní lásku. Není síla, která by naše pouto zničila a proto je pro nás všechno, co zažíváme posunem dál,“ vzkazuje Kristelová, která za Řepkou navzdory všem jeho průšvihům dál stojí!

Témata: Tomáš Řepka Kateřina Kristelová