Polonahá Vondráčková se svým "chlupáčem" v klíně! A nechala se fotit...

Lucie Vondráčková relaxuje 11

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. května 2019 13:18 | Aktualizováno: 22. května 2019 16:29

Poslední měsíci byly pro zpěvačku Lucii Vondráčkovou nesmírně těžké. Rozvod a boj o děti by daly zabrat všem, každý se ale s životními starostmi vypořádává jinak. Jak se odreagovává Vondráčková?

Vondráčková si toho za poslední měsíce prožila hodně, a není divu, že občas potřebuje jen tak vypnout. U jedné ze svých relaxačních metod se nechala dokonce vyfotit, a to i s krásným chlupáčkem v klíně!

Na kočky zkrátka nedá dopustit. Tvrdí, že jejich blahodárné účinky na zdraví jsou dokonce dávno dokázané. A chování koček jí uklidňuje.

"Jejich mňoukání a teplo, kterým nás zahřívají, eliminuje stres a únavu, dodává pocit pohodlí a klidu," svěřila se na sociální síti zpěvačka.

"Kočky ve starověkém Egyptě byly vnímány jako vtělení bohyně Bastet, a proto staroegyptští obyvatelé kočky ve svých domácnostech ctili a chovali jako ochránkyně v domech a rovněž i v chrámech v sídle faraonů” A ty z útulku, které si zažily svoje, ty jsou nejvěrnější," dodala.

Její příznivci mají ale na kočky opačný názor. Jeden z nich například upozornil na toxoplasmózu, nemoc, kterou způsobuje parazitický prvok, jehož hostitelem jsou právě kočkovité šelmy. "Způsobuje toxoplazmózu, u těhotných žen hrozí při infekci tímto prvokem narození postiženého dítěte. U HIV pacientů může způsobit akutní zánět mozku. Rovněž může způsobit aborty u ovcí a koz," neodpustil si dodat.

Témata: Lucie Vondráčková