Leoš Mareš si podřezal větev! Rozzlobil svoje fanoušky!

Leoš Mareš 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. května 2019 10:48 | Aktualizováno: 21. května 2019 22:47

Slavný český moderátor Leoš Mareš se znovu vrátil jako zpěvák. Po úspěšném a podle jeho slov jediném koncertě v životě, v pražském Foru Karlín v roce 2017, uskutečnil další tři velkolepé koncerty, a to v samotné O2 aréně. Fanoušci ale dvakrát nadšení nebyli.

Všechny tři jeho koncerty byly beznadějně vyprodané, což se u nás kolikrát nepovede ani opravdovému zpěvákovi. Ve čtvrtek 16.5., v pátek 17.5. a v sobotu 18.5. od 19:00 se diváci mohli těšit na show s mnoha hosty jako byl například Karel Gott, symfonický orchestr, živá kapela a samozřejmě s neodmyslitelným ikonickým kožichem.

Leoš Mareš nejenom že dokázal uspořádat show, která diváka bavila od začátku až do konce, dokázal také projevit své emoce při obrovském potlesku po skončení všech jeho koncertů. Zní to zkrátka jako nezapomenutelný zážitek pro všechny, kdo se jednoho z koncertů zúčastnili.

Ovšem ten, kdo si chtěl spolu se zážitky s sebou domů odnést ještě nějakou památku, byl pravděpodobně zklamaný. Kromě zakoupeného lístku, který si mohl fanoušek schovat, byl jedinou možností merch v podobě mikin, které sama navrhla jeho manželka Monika Marešová.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Od zítra se bude pouze v O2 Areně a před O2 Arenou ? prodávat nový MERCH. Budou pouze mikiny a to ve čtyřech variantách. 1. Bílá bez kapuce 2. Bílá s kapucou 3. Černá bez kapuce 4. Černá s kapucou ????? 100% bavlna UNISEX OVERSIZE DIGITÁLNÍ POTISK

Příspěvek sdílený Leoš Mareš (@leosmares), Kvě 15, 2019 v 8:42 PDT

„Děkuji lásko za to, jak jsi to celé vymyslela a zrealizovala. Děkuji ti za tvoji práci a kreativitu. Jsem ti vděčný a obdivuji tě. Merch jsme loni neměli a letos ho máme jen díky tobě,“ napsal Leoš Mareš na svůj instagram pod fotku Moniky.

Reakce veřejnosti byly ale úplně opačné. Někteří fanoušci sice byli nadšení, že mají alespoň nějakou možnost si zakoupit něco, co jim bude koncert připomínat, na druhou stranu mnoho fanoušků si stěžovalo na příliš vysokou cenu.

Za mikinu s kapucí jste zaplatili 2600 korun a bez kapuce 2300 korun. „Jsou pěkné, ale i The Rolling Stones či Coldplay měli merch levnější,“ píše slečna, které se zdá cena značně přemrštěná. Lidé také komentují samotný design mikiny. Většinou se jim nelíbí vzor na mikině a nechápou symboliku tří pruhů, které prý mají symbolizovat právě tři koncerty Leoše Mareše.

Témata: Leoš Mareš