Hvězda Ulice Solaříková je těhotná? Tahle fotka ukázala, jak to je!

Patricie Solaříková 10

Autor: Adéla Šoustalová, stars24.cz

17. května 2019 11:14 | Aktualizováno: 18. května 2019 11:23

Už několik týdnů až měsíců se řeší, zda-li je či není herečka Patricie Solaříková těhotná. Herečka se proslavila díky seriálu Ulice, kde hrála Terezu Jordánovou, a všichni fanoušci byli šokováni zprávou, že po 13 letech z televize odhází. Je důvodem právě těhotenství?

Netrvalo dlouho a začalo se živě spekulovat, proč herečka z Ulice odešla. Rozneslo se, že Patricie čeká miminko. To ovšem nikdy sama nepotvrdila.

Nový přírůstek do rodiny je dárek, který si přeje snad každý. Pokud by byla Patricie opravdu těhotná, očekávalo by se, že by o sebe pečovala. A hlavně, že by nepopíjela alkohol!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Zahrádková sezóna zahájena ? pěkně odmala ho to musíme učit! Ať ví, do jaký rodiny se dostal ??☝?nebojte, Jackie je tam samozřejmě s náma, jen se zrovna nechtěla fotit ? jinak musím říct, že po 3 dnech už je na něj Jackie hodnější... doma na něj občas zavrčí, když jí třeba zrovna hladím a Čolek si to tam připrdí taky... ale jinak to vypadá velmi nadějně! ???

Příspěvek sdílený Patricie Solaříková (@patriciesolarikova), Kvě 14, 2019 v 6:46 PDT

Právě to je totiž věc, díky které se lze domnívat, že Patricie děťátko nečeká. Na svůj instagram totiž přidala fotku, na které drží skoro vypitý půllitr piva. Opravdu by si něco takového riskla, kdyby byla nastávající maminka?

Herečka zatím zvěsti o svém těhotenství nepotvrdila ani nevyvrátila. Vše ale zatím nahrává tomu, že přírůstek do rodiny ještě nečeká. Minimálně vidět to na ní není, vypadá totiž stále skvěle!

Témata: Patricie Solaříková