Česká hvězda filmů pro dospělé: S kým a kolik toho natočila?

Tarra White 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

16. května 2019 11:41

Jmenuje se Martina a je hvězdou filmů pro dospělé, kterou poznávají i cizinci. Pod pseudonymem Tarra White totiž natočila stovky snímků, kvůli dětem ale s profesí sekla. Návrat do filmového průmyslu ale nevylučuje.

Jako malá se chtěla stát doktorkou, osud si však přál, aby se z ní stala hvězda filmů pro dospělé. Jednatřicetiletou Martinu Mrakviovou znají lidé pod pseudonymem Tarra White, v posteli měla i Roberta Rosenberga. Dnes už se před kamerou nepohybuje, protože se z ní stala dvojnásobná maminka.

S natáčením skončila až kvůli těhotenství a návrat do budoucna nevylučuje. „To, jestli se vrátím před kameru, nevím. Uvidíme, co přinese budoucnost,“ řekla serveru Pro ženy s tím, že jí chybí především cestování a lidé z branže. Mezi nimi našla i svého životního partnera, se kterým má dvě dcery.

S manželem se totiž potkali právě v práci. „On natáčel jako herec a zároveň byl producent, já mu pomáhala jako vizážistka,“ vzpomíná Martina alias Tarra, která odhaduje, že natočila přes tisíc erotických scének. Počet sexuálních partnerů ale nepočítala. „Žádný z mých sexuálních partnerů nebyl a není rohlík v obchodě, abych si dělala zářezy na pažbě,“ tvrdí.

Natáčet lechtivé snímky začala v osmnácti poté, co dostala kontakt od kamarádky. „Šla jsem tam s tím, že budu fotit akty, ale ve finále jsem se rozhodla jinak,“ vzpomíná. Nejprve musela absolvovat testy, pak začala točit. Postupem času už dělala jen filmy s dějem.

„Scénky na internet se točí hlavně na kvantitu a příběh je velmi prostý. Takové to: ‚Ahoj, já jsem Helmut, opravář komínů.‛ Dějové filmy naopak obsahují přesný scénář,“ vysvětluje Tarra rozdíly. „Většinou se natáčí i dny, kdy nemáte sex, jen točíte dialogy mezi herci na různých lokacích, a celá „crew“ je daleko větší.“

Jak se se svou profesí vyrovnává v osobním životě? Řekne dcerám, co dělala? „Vůbec nemám naplánované, co jim konkrétně řeknu, ale vím, že nebudu lhát,“ tvrdí Martina. „Snažíme se, aby měly naše dcery spoustu jiných příležitostí, než si jako životní cestu vybrat průmysl pro dospělé, ale pokud to bude jejich volba, asi nebudu mít moc možností, jak jejich rozhodnutí zvrátit,“ připustila na závěr.

Témata: Tarra White