Adoptovaný syn vévodkyně Meghan? Odnosila ho náhradní matka?

Meghan Markle a princ Harry se pochlubili novorozeným synem

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

11. května 2019 13:06

Od porodu britské vévodkyně Meghan uplynul bezmála týden, dodnes ale lidem nedá mnoho nejasností spát. Objevuje se proto řada rozličných teorií, některé z nich dokonce poukazují na to, že dítě vévodkyně Meghan odnosila jiná matka.

Kolem záhadného porodu Meghan se točí řada konspiračních teorií. Ačkoliv je jedna šílenější než druhá, nelze se jim divit. Britská média, která na ně upozornila, uvedla, že jim nahrává do karet především fakt, že celý porod byl velmi utajený.

Britům není jasné, jak se vše odehrálo. Jak se mohla Meghan tajně dostat do porodnice? Kdo ji tam eskortoval, když fanoušci okupující Frogmore Cottage nikoho neviděli? Kdy vlastně porodila? A porodila vůbec ona?

Nejen na toto se teď ptá část Britů. A ptala se i před porodem. Nyní ale spekulace nabraly na síle. A objevily se i podivné teorie, které například tvrdí, že syn vévodkyně a prince Harryho je adoptovaný, nebo že ho dokonce odnosila náhradní matka.

Ač se to zdá nepravděpodobné, spekulanti tvrdí, že mají pro své domněnky řadu důkazů. Jedním z nich je i fakt, že u oficiálního oznámení o porodu na vývěsce chybí podpisy lékařů, kteří dítěti pomáhali na svět. To není úplně zvykem.

Další fanoušci se domnívají, že si Meghan vycpávala břicho, aby vypadala těhotná. Ale ve skutečnosti podle nich nebyla. Jedni se odkazují na její vyšší věk, jiní zase tvrdí, že si nechce ničit postavu, protože se chce vrátit k filmu.

Podobných teorií je na internetu nespočet a rodí se především na sociálních sítích. Tam dokonce někteří uživatelé Meghan vyzvali, aby jim ukázala rodný list dítěte. 

Na výše uvedených teoriích s největší pravděpodobností není ani za mák pravdy. Lidé ale dávají najevo svou nedůvěru vévodkyni a vymýšlí někdy až neuvěřitelné teorie. Ve skutečnosti ale neexistuje jediný důvod proto, proč by Meghan nemohla své dítě odnosit a porodit sama. 

Témata: Meghan Markle Archie Harrison Mountbatten-Windsor