FOTO: Jennifer Aniston NAHOŘE BEZ! Odhodila oblečení a nechala se vyfotit!

Jennifer Aniston na premiéře 9

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

7. května 2019 9:47

Herečka Jennifer Aniston nedávno oslavila 50. narozeniny, přesto vypadá stále skvěle. A sama si to asi uvědomuje, proto se svým fanouškům rozhodla ukázat tak, jak ji Bůh stvořil!

Kolem Jennifer Aniston se v poslední době strhla vlna konspirací ohledně jejího údajného vztahu s Bradem Pittem. Ten se ale nikdy nepotvrdil a neprokázal. 

O nic úspěšnější nebyly mýty ohledně jejího údajného těhotenství. Ty se objevují už půl roku, a pokud by opravdu čekala dítě, bylo by to na ní už vidět. Jak ale ukazuje fotografie pro Harper’s Bazaar, bříško má stále perfektní!

Zobrazit příspěvek na Instagramu

“I think our bodies are beautiful, and I think celebrating them and being comfortable in them—no matter what age you are—is important. There shouldn’t be any kind of shame or discomfort around it.” #JenniferAniston gives us the naked truth in the June/July 2019 issue. The actress sits down with her #FirstLadies co-star #TigNotaro to talk about turning 50. Link in bio to read the full interview. Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @mrchrismcmillan Makeup by @angelalevinmakeup Manicure by @miwanails Aniston wears @hermes, @levian_jewelry & @gianvitorossi

Příspěvek sdílený Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus), Kvě 6, 2019 v 5:21 PDT

"Domnívám se, že naše těla jsou krásná, a myslím, že je důležité je oslavovat a cítit se v nich pohodlně, bez ohledu na to, kolik vám je. Neměli byste se za ně stydět nebo se v nich necítit pohodlně," dodala slavná herečka.

Témata: Jennifer Aniston