Vzkaz tatínkovi do nebe? Karel a Charlotte Gottovi svou písní vyprovodili Josefa Šurala (†28)!

Pohřeb Josefa Šurala 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

7. května 2019 9:00 | Aktualizováno: 7. května 2019 10:42

Duet Srdce nehasnou Karla Gotta (79) a jeho dcery Charlotte Elly (13) byl sice zveřejněn před pouhými několika dny, přesto se z něj už stala velmi známá píseň! Dokonce se už hraje na pohřbech! Na poslední cestu hrála píseň tragicky zesnulému českému fotbalistovi Josefu Šuralovi (†28).

Hlas Karla Gotta a jeho dcery doprovodil českého reprezentanta Šurala na jeho poslední cestu! Píseň Srdce nehasnou vybrala vdova Denisa Šuralová! „Ta písnička byl velmi silný moment celého obřadu,“ shodovala se podle Blesku řada smutečních hostů.

Je snad možné, že Denisa Šuralová píseň vybrala proto, že jde o jakýsi vzkaz jejích dcer Vanessy (5) a Melisy (3 měsíce) tatínkovi do nebe? Duet je opravdu nabitý emocemi a mnozí Gottovi fanoušci se netajili tím, že je skladba rozplakala svým poselstvím! 

Josef Šural zemřel v pondělí 29. dubna nad ránem během tragické nehody mikrobusu v Turecku, kde hrál za fotbalový klub Alanyaspor. Osmadvacetiletý český útočník podlehl zraněním v nemocnici, kam bylo převezeno i šest jeho spoluhráčů.

Bývalý sparťanský kapitán, který do Turecka zamířil v zimě z Letné, podle tureckých médií vypadl z vozu a utrpěl mnohačetná zranění, jimž v nemocnici podlehl. Nehodu údajně zavinil řidič. Podle prvních informací za volantem usnul, ale to později v policejním protokolu popřel.

Pohřeb se konal v neděli 5. května v brněnském krematoriu. Posledního rozloučení se zúčastnila nejen Šuralova rodina, ale i fanoušci a bývalí spoluhráčí z Liberce i Sparty. Dorazila i delegace ze zahraničí, zástupci Alanyasporu, za nějž v Turecku Šural hrál. 

Témata: Josef Šural Karel Gott Charlotte Gottová Denisa Šuralová