Erbová tvrdě reaguje na Gulašiho nevěru: Husu ze sebe dělat nebudu!

Potetované ruce Vlaďky Erbové a Michala Gulašiho. 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

6. května 2019 8:24 | Aktualizováno: 6. května 2019 19:10

Zdálo se sice, že je krize vyvolaná nevěrou hokejisty Michala Gulašiho (32) u konce, Vlaďka Erbová (37) ale za vším udělala definitivní tečku až teď! Na sociálních sítích totiž prohlásila, že nikomu nebude dělat husu!

Ani zprávy o nevěře Erbovou a jejího přítele nerozdělili. Chvilková krize byla obratem zažehnána a pár dává jasně najevo, že je teď vše v nejlepším pořádku. Vlaďka přidala na instagram dojemnou černobílou fotku s Gulašim.

Sníme, na kterém se k ní její přítel tulí, pořídil její syn Marcus. Vlaďka jej doplnila hastagy #dopoledni #pohoda #film #vikend a #volno. Obratem se pod příspěvkem začaly objevoval komentáře obsahující slova podpory.

Některé fanynky ovšem mají za to, že Vlaďka dělá chybu, když Gulašomu odpustila! „Přeju Vám štěstí. Ale nedělejte ze sebe husu a nelámejte to přes koleno ....Nejhorší je si něco nalhávat,“ vzkázala jí Jana.

Tahle slova odstartovala ostrou debatu, do které se zapojila i sama Erbová! „Aha ..., že jsem si Vás u nás doma nevšimla. Holky nemějte starost ..., jsem velká a chytrá holka,“ vzkázala Janě obratem Vlaďka. „Husu ze sebe dělat nebudu,“ dodala.

Gulaši byl Erbové údajně nevěrný s Brňankou Martinou. Když se vše dostalo na veřejnost, Erbová tvrdila, že její vztah v poslední době posílil. Tvrdila také, že u nich doma ke teď vše „zalité sluncem“! „Mám spoustu práce na to, abych se nepozastavovala nad věcmi, které je pod mou úroveň komentovat,” prohlásila pro Super.cz Erbová, pro kterou kauza dávno skončila.

Témata: Vlaďka Erbová Michal Gulaši sociální sítě