Řepka moc inteligence nepobral? Jeho spoluhráč prozradil, co se mu ve vězení stane!

Tomáš Řepka 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

4. května 2019 21:48 | Aktualizováno: 5. května 2019 13:10

Někdejší kapitán Sparty Tomáš Řepka je sice hodný, ale hloupý. Tvrdí to podle deníku Sport bývalý fotbalista a glosátor Ladislav Vízek, který s ním dříve hrával.

"Samozřejmě mu to nepřeji. Hráli jsme spolu fotbal a rozebírali jsme tyhle věci. On je hodnej, ale hloupej. Věřil jsem, že mu to nenandají a slitují se," řekl deníku.

Obává se toho, jak se Řepka s vězením popere. "Pan Pelta byl ve vazbě měsíc a jsou to jeho nejhorší zážitky života. A Řepka jde na dva roky… Asi si to neuměl uvědomit," uvedl dále.

Právě hloupost je podle Vízka to, co Řepku do basy dostalo. "Když jsem četl, co všechno udělal, tak tam jde za svou hloupost. Auta a ženský, to je zlo pro Tomáše," prozradil deníku.

O jeho budoucnost má ale obavy, podle něj se totiž Řepka do vězení nehodí. Obává se, aby se tam nezbláznil. "Už takhle měl v hlavě binec," svěřil se.

Pražský městský soud Řepku v úterý pravomocně potrestal dvěma lety vězení za zpronevěru luxusního vozu a za poškozování práv exmanželky, pod jejímž jménem Řepka zadal smyšlené erotické inzeráty. 

Středočeský krajský soud následně pravomocně potvrdil rozhodnutí, které přeměnilo fotbalistovi Tomáši Řepkovi šestiměsíční podmíněný trest na stejně dlouhé odnětí svobody. Zatím si tak odsedí dva a půl roku. Tím to ale skončit nemusí.

Bývalý obránce totiž čelí ještě dvěma dalším obžalobám kvůli neplacení výživného na děti. Oba soudní procesy budou pokračovat tento měsíc.

Témata: Tomáš Řepka Věznice