Fanoušci v SLZÁCH! Karel Gott se loučí se životem?

Karel Gott a jeho dcera Charlotte

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. května 2019 14:01

Duet Karla Gotta s jeho dcerou Charlotte dojal spoustu fanoušků legendárního zpěváka, někteří však myslí na to nejhorší. Jde podle nich o rozlučkovou píseň, která jednoho dne zůstane vzpomínkou na tátu pro jeho děti.

Srdce nehasnou. Tak se jmenuje nová píseň Karla Gotta. Jde o duet s jeho dcerou Charlotte, který napsal zpěvák skupiny Kryštof Richard Krajčo. Evidentně po něm však hasnou naděje některých fanoušků legendárního zpěváka, protože si začali uvědomovat, že tu s námi mnohonásobný Zlatý slavík nebude věčně.

Vyplývá to z reakcí mnohých lidí na sociálních sítích. Někteří lidé dokonce hážou stranou svou averzi vůči Krajčovi, jehož Kryštof má sice velké množství fanoušků, ale zároveň také těch, kteří jemu ani kapele nemohou přijít na jméno.

„Na všechny z tvých cest svítím ti dál? Jak nemám rád Krajčův kulomet náhodných slov, tak za tento jediný verš bych mu dal, vzhledem k tomu kdo a komu to zpívá, medaili. Dojemně smutné, výstižné, láskyplné, až mě to dojalo...,“ napsal jeden z fanoušků.

Další fanynka už to vidí hodně černě, ač jí krásná písnička rozbrečela. „Ale převážně proto, že i obsah mi přijde hodně rozlučkový. Nikdo tu nebude věcně, pan Karel už má svůj věk a tohle si jednou budou pouštět holky, až tu táta nebude. Jak kdyby to Richard Krajčo psal účelově na zakázku,“ myslí si.

To je však trochu předčasné. Gott v současnosti připravuje dokument ke svým letošním 80. narozeninám a také bilanční knihu. Na obojí se jeho fanoušci určitě moc těší.

Témata: Karel Gott Charlotte Gottová