ÚTOK NA RODINU! Rychtář šokuje slovy o Bartošové!

Josef Rychtář 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

29. dubna 2019 11:08 | Aktualizováno: 29. dubna 2019 17:54

Od smrti slavné zpěvačky Ivety Bartošové uplynulo pět let a vdovec Josef Rychtář tvrdí, že se z tragické sebevraždy dodnes nevzpamatoval. To mu ale nebrání v útocích na zpěvaččinu rodinu.

"Pro mě je nepochopitelné, proč se rozhodla udělat to, co udělala. Dodnes si kladu otázku, co ji k tomu vedlo, co ji motivovalo," prozradil Rychtář pro Nový čas.

"Na ni se zapomenout nedá. Zanechala v mém srdci ohromné bohatství. Pět let, každý den 29. v měsíci, chodím zapálit svíčku na místo neštěstí," dodal vdovec.

Kromě stesku s ním ale otřásá i vztek. A to na její nejbližší. Tvrdí totiž, že se na Ivetu zbytek rodiny úplně vykašlal! A největší nevraživost pociťuje vůči synovi Ivety Arturovi.

"Artur mě velmi zklamal, když se nepřišel s maminkou rozloučit do krematoria. To mu neodpustím do konce života," šokuje Rychtář. Se svým nevlastním synem neudržuje vůbec žádný kontakt.

"Nechápu i sourozence, že ani bratr, ani sestra nepřišli, aby se s Ivetkou rozloučili. A nezaznamenal jsem, že by přišli a zapálili na hrobě v Říčanech svíčku. Z mého pohledu rodina na ni zapomněla," opět šokuje.

Témata: Josef Rychtář Iveta Bartošová