Kraus, nebo Šíp? Souboj o nejlepšího moderátora má další kapitolu!

Karel Šíp ve svém pořadu Všechnopárty 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

27. dubna 2019 20:02 | Aktualizováno: 28. dubna 2019 6:45

Už řadu let spolu Karel Šíp a Jan Kraus na dálku bojují o post nejlepšího moderátora talk show u nás. Nejnovější kapitolu souboje o pomyslný trůn napsali v tomto týdnu příznivci obou moderátorů. Kdo má momentálně navrch?

Poté, co se v tomto týdnu Jan Kraus postaral o nejnovější kontroverzi, napsali fanoušci dvou nejslavnějších tuzemských moderátorů talk show další kapitolu souboje o to, který z nich je lepší. Díl, v němž Kraus vyzpovídal Kateřinu Brožovou a nezletilého vítěze Českého lva Jana Františka Uhra dokonce někteří označili za „nejtrapnější a nejnudnější díl za celou dobu“.

Rivalita mezi oběma moderátory panuje už od dob, co se jejich pořady vzájemně následovaly na obrazovkách České televize. V jejím programu nakonec zůstala Šípova Všechnopárty, která má soudě podle nynějších ohlasů navrch.

I Kraus však po posledním díle našel obhájce. „Ten díl byl super, Kraus si prostě z lidí dělá p*del a každý, kdo tam jde, s tím musí počítat. Běžte si zapnout nudného Šípa a nechte Krause na pokoji, když se vás to tak dotýká,“ vzkázal kritikům jeden z diváků na sociální síti.

Do debaty se dokonce zapojil jeden z hostů obou talkshow. „Pamatuju si, jak jsme tam byli kdysi s Filipem Sajlerem a pan Kraus byl úplně vykolejený, protože narazil na dvě neřiditelné střely, které mu tam za každou kravinu poslaly smeč, že nevěděl kam dřív a radši to rychle ukončil,“ vzpomínal kuchař Ondřej Slanina.

„Když má silné soupeře, tak je mimo. Bohužel mladý herec neumí improvizovat a neumí se mu postavit, což by Kraus potřeboval jako sůl. Vivat Šíp!“ dal spoluautor kulinářské show Kluci v akci jasně najevo, na čí straně stojí. Otázkou však je, zdali ho můžeme považovat za nestranného soudce, jelikož ČT vysílá jeho i Šípův pořad.

Sám Šíp už kdysi prozradil, že by hostem u Krause být nechtěl. Důvod? Spolu s Karlem Gottem mu vadí, že hosté sedí níž než moderátor, který tak získává psychologickou převahu. „Já sedím s hosty pěkně v jedné rovině. Určitě mě tam neuvidíte!“ sdělil Šíp.

Témata: Karel Šíp Jan Kraus