Ostrá reakce Lucie Vondráčkové na slova o jejích dětech: Tohle vzkázala Šafářové!

Lucie Vondráčková 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

9. dubna 2019 16:09

Jen krátce poté, co se celá země mohla dočíst, jak skvěle vychází Lucie Šafářová s dětmi svého přítele Tomáše Plekance, se ozvala i Lucie Vondráčková! Zdá se, že ji slova její sokyně v lásce pořádně vytočila!

Jak jsme vás již informovali, Lucie Šafářová minulý týden v rozhovoru mimo jiné prozradila, jak vychází se syny svého partnera Tomáše Plekance! „Mám perfektní vztah s kluky od Tomáše, byli jsme několikrát spolu a jsou strašně fajn. Říkají mi teta Šafi," řekla Lucie pro Lidové noviny tenistka.

Kromě toho prozradila, že by s hokejistou, který se právě rozvádí, měla ráda do budoucna i vlastní rodinu!

Postěžovala si ovšem na to, že se občas dočte, že to s Plekancem táhne už tři roky. „Ti, co mě znají, vědí, že bych ničí manželství nikdy nerozvrátila. Takže věci, co o mně píše třetí strana, jsou nepříjemné, já ale chci, aby si je vyřešili Tomáš s Luckou Vondráčkovou sami,“ tvrdí Lucie.

Krátce poté, co byl rozhovor s tenistkou zveřejněn, se ozvala i Lucie Vondráčková! „Zveřejnila fotku, na které se vesele usmívá od ucha k uchu!.

„Je krásné spolu mlčet, krásnější spolu se smát,“ citovala slavného německého filosofa Friedricha Nietzscheho. Že by to byl snad vzkaz určený jejímu stále ještě muži a jeho přítelkyni? Načasování tomu odpovídá!

Témata: Lucie Vondráčková Lucie Šafářová Tomáš Plekanec