Služebnictvu došla trpělivost! Meghan se rozhodli pomstít!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. března 2019 11:35

Vévodkyně Meghan je známa tím, že se svými podřízenými moc dobře nevychází. Ti se jí proto rozhodli pomstít a vymysleli ji ne moc pěknou přezdívku.

V královském paláci to vře. Podle britských médií si manželka prince Harryho nerozumí se svou švagrovou, vévodkyní Kate. Hojně se také objevovaly informace o tom, že Meghan opouští jeden zaměstnanec za druhým.

Zdroj blízký královské rodině dokonce potvrdil, že Meghan si od služebnictva vysloužila přezdívku "Duchess Difficult", tedy v překladu "Vévodkyně Náročná".

U toho ale neskončilo. Magazín Tatler odhalil i další přezdívku. Zaměstnanci Kensingtonského paláce Meghan nazývají Me-Gain. Jde o slovní hříčku, která by se dala volně přeložit jako "já chci".

Výpověď už kvůli vévodkyni podala její asistentka, ale i vrchní tajemnice pro komunikaci, tajemnice královského páru a asistent jejího manžela Harryho. Následně podala výpověď i osobní asistentka Amy Pickerill. Prý kvůli osobním důvodům.

Vévodkyni po porodu opustí i hlavní asistentka Samantha Cohen, kterou měla Amy nahradit. Ta byla velmi oblíbenou zaměstnankyní britské královny Alžběty II., která ji osobně přidělila Meghan.

Loni na podzim vévodkyni půl roku po svatbě opustila Melissa Toubal, která byla jednou z hlavních manažerek královské svatby. Podle zdrojů z paláce přestala zvládat Meghanino neustále vyvolávání problémů.

Ze služeb vévodkyně Meghan odešla i špičková policistka, která působila postu ochránkyně vévody a vévodkyně ze Sussexu. Byla to první žena, která hrála klíčovou roli v ochraně královské rodiny.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)