Porod Meghan Markle! Dojde k němu už za pár dní?

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. března 2019 14:14

Vévodkyně Meghan Markle má sice podle svých slov termín porodu stanovený na přelom dubna a května, britská média ale živě spekulují o tom, jestli neuskuteční už dříve. V případě předčasného by totiž mohl nový člen královské rodiny přijít na svět už za pár dní či týdnů.

Meghan během dřívější návštěvy katolické základní školy sv. Anny ve městě Birkenhead dětem nejprve řekla, že neví, zda čeká chlapečka nebo holčičku.

"Zeptala jsem se jí, jestli bude mít chlapečka nebo holčičku, a ona řekla, že neví," uvedla pro britská média devítiletá žákyně školy Kitty Dudleyová.

Následně Meghan prozradila, že je v šestém měsíci těhotenství a dítě by měla přivést na svět koncem dubna nebo začátkem května. Je ale možné, že dítě přijde na svět o měsíc dříve.

Média totiž spekulují o tom, že pokud by došlo k předčasnému porodu, může se nový královský potomek objevit na světě už za několik dní nebo týdnů!

Těhotná vévodkyně už dříve uvedla, že odmítá tradiční porod v St Mary’s Hospital a preferuje domácí porod do bazénku. Sehnala si o tom všechny možné informace a zdálo se, že to myslí smrtelně vážně. Nakonec je ale přece jen pravděpodobnější, že půjde o klasický porod.

Podle webu Express vévodkyně také v rekonstruovaném domu ve Frogmore Cottage vytváří místnost plnou závěsných lan, kde chce procvičovat jógu se svým novým dítětem.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)