Slovensko je v šoku z Lucie Vondráčkové!

Lucie Vondráčková 10

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

14. března 2019 15:05 | Aktualizováno: 14. března 2019 18:54

Zpěvačka Lucie Vondráčková šokovala Slovensko. Podle tamních médií se nachází na pokraji zoufalství, protože to, co předvedla, si prý mohla opravdu odpustit.

"Fuuu, tak toto si mohla odpustit. Lucie Vondráčková prožívá momentálně mimořádně náročné období. Rozvodové tahanice s Tomášem Plekancem a boj o děti ji zjevně přivádějí na pokraj zoufalství."

Tato slova napsal například slovenský server Topky v reakci na poslední krok zpěvačky. Dodal, že se nedá hovořit o tom, že by ve své kariéře v posledním období Lucie měla jeden úspěch za druhým.

"Možná i proto by si člověk pomyslel, že když přijde dobře ohodnocena nabídka do jedné z nejpopulárnějších show, které se momentálně vysílají, Vondráčková bude nadšená," dodal server.

O co se jedná? Vondráčková dostala nabídku účinkovat v populárním pořadu Tvoje tvář má známý hlas. Jak server dodává, pokud by nabídku odmítla, nic by se nestalo a každý by to pochopil.

Vondráčková ale pokračovala a dodala, že by se k něčemu takovému nesnížila. "Kromě starostí spojených s rozvodem se jí vůbec nelíbila představa, že by měla vystupovat v nějaké travesty show. V žádném případě by se k tomu nesnížila," uvedl podle časopisu Sedmička zdroj blízký zpěvačce.

Těmito slovy ale podle slovenských médií naprosto nevhodně urazila desítky kolegů z branže, a to nejen českých, ale i Slovenských. Ostatně jak sami Slováci dodávají, tato slova na ně byla až příliš ostrá.

Témata: Lucie Vondráčková