Drsná válka: Štikovi jsou rozvedeni, dál po sobě ale střílí urážky!

Michal Štika s přítelkyní 11

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

14. března 2019 9:11

Proslavili se především díky reality show Štiky, teď mezi nimi panuje opravdová válka! Monika Štiková se pochlubila, že je konečně rozvedená, rýpnula si i do svého exmanžela. A ten si to nenechal jen tak líbit!

Monika Štiková se úplně odstřihla od svých dcer, které si dokonce zablokovala na sociálních sítích! Teď hlásí, že už je konečně rozvedená, takže nic nebrání tomu, aby její vztah s výrazně mladším hokejistou dostal oficiální podobu!

A i když Monika slaví, rýpnula si i do svého exmanžela Michala. „„ŠTIKA jel a pojede svůj nesolidní život dal. Nepřišel k soudu a právník jeho také ne. Asi mu nezaplatil...“ posmívala se mu.

Rozvod ale oslavuje i Michal Štika, který žije se svou o poznání mladší přítelkyní. „Dnes rozveden. A co tomu říká Kaori?? Ten šťastný úsměv mluví za vše...“ napsal čerstvě rozvedený muž k fotce pejska, který patří právě jeho partnerce Báře.

Tou se ostatně Michal rád chlubí. Stejně jako Monika hlásí do světa, jak je zamilovaná do mladičkého hokejisty Petra, Michal se rozplývá láskou nad svou Bárou. „Co víc si přát ❤️❤️“ napsal k poslední společné fotce Štika.

Témata: Michal Štika Monika Štiková