ŠOK v Buckinghamu! Královnu Alžbětu napadli před zraky královské rodiny!

Camilla Parker-Bowles 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. března 2019 9:36

Královská rodina si potrpí na soukromí, obzvlášť královna Alžběta se snaží, aby do světa neunikaly nelichotivé příběhy z dění v Buckinghamu a okolí. Tentokrát ale embargo nezafungovalo, přitom jde o opravdu pikantní záležitost. Královnu údajně napadla snacha.

Že se královna Alžběta a vévodkyně Camilla nemají v lásce, je tak nějak obecně známo. Nejnovější informace o jejich vztahu, které prosákly do médií, jsou ale opravdu šokující. Skandál způsobila Charlesova manželka tím, že údajně napadla jeho matku.

K události mělo dojít letos počátkem roku na skotském hradě Balmoral, který patří k rezidencím královské rodiny. Na lednové sešlosti se sešli snad všichni její členové, kteří nevěřili svým očím. „Bylo to šílené, nic takového jsem neviděla,“ řekla jedna z účastnic.

Co se tedy mělo odehrát? Camilla na akci holdovala alkoholu a postupem času ztrácela kontrolu. Neměla třeba potíž otevřeně mluvit o nedávné dopravní nehodě prince Phillipa. Charles ji proto požádal, aby vyměnila gin s tonikem za víno, protože se Camille plete jazyk. To ale nikterak nepomohlo.

Camilla totiž vypila celou lahev, strašně se opila a začala všechny urážet. V tu chvíli zakročila královna Alžběta, která učinila nesnesitelnému chování Vévodkyně přítrž. Údajně ji nazvala alkoholičkou a přítěží královské rodiny.

To ale Charlesova manželka neunesla a královně chrstla víno přímo do tváře. Následně ji dokonce napadla, strhla jí z krku vzácný perlový náhrdelník. Nakonec se Alžběta dokonce ocitla na zemi. V tu chvíli už zasáhla ochranka, která vévodkyni odvedla do lóže a tam ji zamkla. Šokovaná královna jen smutně hleděla po rozsypaných perlách.

Reakce Alžběty na sebe nenechala dlouho čekat. Camilla má nyní zákaz účastnit se všech událostí královské rodiny včetně narozeninových oslav nebo Vánoc. Vévodkyně se prý sice omluvila, ale ze všeho vinila reakci alkoholu s léky, které užívá na nemocná játra.

Témata: královská rodina (gbr) Camilla Parker-Bowles Královna Alžběta II.