Prasklo to? Meghan neuhlídala pohlaví svého dítěte!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. února 2019 15:40 | Aktualizováno: 22. února 2019 16:38

Porod roku klepe na dveře. Už za pár týdnů svět uvidí prvního potomka prince Harryho a Meghan. Britové proto živě spekulují o jeho pohlaví, které nyní ale nedopatřením uniklo na internet.

Porod nového královského člena je pravidelně jednou z nejsledovanějších událostí v Británii. Nejinak tomu bude i letos v případě Harryho a Meghan. Ostatně sázky na pohlaví dítěte šplhají už nyní do astronomických výšin.

Ruku v ruce se ale s každou takovou událostí objevuje řada dezinformací, založených na "zaručeně pravdivých" zprávách. To se ostatně děje i nyní, kdy se lze na internetu dočíst, jak vlastně bude pohlaví dítěte. Podle anonymních zdrojů by mělo mít jednou takové, jindy druhé, takže vlastně obě...

Magazín Hello na to jde ale jinak a tvrdí, že Meghan čeká holčičku. Tentokrát se neodkazuje na žádný tajemný zdroj, ale na nedávnou oslavu, kterou Meghan v USA uspořádala.

Podle časopisu se totiž celá výzdoba nesla v duchu růžových, žlutých a oranžových barev. Údajně proto, že se má Meghan narodit právě holčička. Jestli to je pravda uvidíme už za pár týdnů.

Témata: Meghan Markle Princ Harry