Helena Vondráčková poprvé promluvila: Tohle si myslí o rozvodu své neteře Lucie!

Helena Vondráčková

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. února 2019 14:29

Zpěvačce Heleně Vondráčkové se v osobním životě daří. Spolu se svým manželem Martinem Michalem dnes slaví 16. výročí svatby. To Lucie Vondráčková je na tom o poznání hůře - aktuálně si prochází drsným rozvodem. Helena teď vůbec poprvé prozradila, co si o rozpadu vztahu její neteře myslí!

Vondráčková vůbec poprvé promluvila o rozvodu své neteře Lucie a hokejisty Tomáše Plekance. „Vůbec se k tomu nevyjadřuji, protože nechci nikomu z nich ublížit,“ vysvětlila, proč se do věci až dosud vůbec nezapojovala.

A jak se zdá, ani do budoucna nechce o rozvodu své neteře příliš mluvit. „Nevidím do věci a neřeším a nekomentuju věci, do kterých nevidím. ,To je jejich věc a oni si to musejí vyřešit mezi sebou," řekla zpěvačka pro slovenský Nový Čas.

Trápí ji ale to, čím si procházejí její prasynovci, kteří žijí s maminkou v Kanadě. „Jediný, co je mi hrozně líto, to je těch dvou kloučků, které vidím občas v televizi. Já jsem je ještě neviděla nikdy živě, ale jsou velmi šikovní. Tak jako to je mi líto," dodala smutně Helena Vondráčková.

Témata: Helena Vondráčková Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec