Velká proměna Ewy Farné: Fanoušci jen nevěřícně zírají!

Ewa Farna 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. února 2019 10:59

Zpěvačka Ewa Farná se mění před očima! Zatímco ještě nedávno musela poslouchat, že má nějaké to kilo navíc, teď by si nikdo nic takového netroufl říci! A navíc se Ewa odhodlala ještě k jedné změně!

Farná vstoupila do nového roku ve velkém stylu! Sluší jí to, jako snad nikdy! Vzala tak vítr z plachet těm, kteří ještě před pár měsíci kritizovali její váhu. A i když se zpěvačka nikdy nestyděla, že má „boky jako skříň“, zdá se, že přesto šla do sebe a svou změnou všem vyrazila dech.

Navíc se rozhodla ještě j jednomu radikálnímu kroku! Po letech se opět vrátila k ofině. Tu ukázala fanouškům na fotce, kterou poslala z tropického "ráje.. Vypadá na ní jako mladá školačka a fanoušci se nestačí divit!

„To mám radost, ofinu mám na tobě nejradši,“ pochválila Ewu na instagramu Daniela. „Evča má zpátky ofinu, to ve mně evokuje mládí, pubertu a první lásky ve stylu Měls mě vůbec rád,“ přidala se další fanynka. „S ofinou vám to moc sluší  Eliška

„Wow sluší Vám to moc i bez make-upu,“ rozplývá se Monika. „Moc vám to sluší i bez make-upu. Jste krásná,“ přidala se Jana.

Podle mnohých navíc s ofinkou a shozenými kilogramy výrazně omládla! „Moc ti to sluší vypadáš jako když ti bylo asi 17 let,“ vzkázala Ewě další s jejich příznivkyň.

Témata: Ewa Farna