Jana Kirschner se kvůli The Voice hroutí! Lidé ji ničí!

Jana Kirschner

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

22. února 2019 9:33

Zpěvačka a porotkyně soutěže The Voice Česko Slovensko Jana Kirschner je před zhroucením. Mohou za to komentáře lidí, kterým se nelíbí její chování v televizi. Někteří dokonce tvrdí, že je pod vlivem drog.

"Mohli byste prosíme Vás trochu umravnit ve Voice tu afektovanou rozjívenou krávu Kirschner ?? Je pro nás obrovským zklamáním.. Není nikdo v mém okolí kdo by o ni v této soutěži řekl dobré slovo, byť jsme se všichni shodli, že jsme ji měli do teď rádi. Chová se tam jak pomatená nevychovaná cigaňa z dálného Slovenska u Ukrajinskejch hranic..." napsala například jedna z divaček na sociální síti.

"První díl jsem viděla ,hrůza ...druhý díl jsem zkusila v domnění že byla třeba jen sjetá a bude líp. Velký nic. Prepnuto na Primu a hotovo," napsala na sociální síti další divačka. "Kirschnerka je totální kráva dejte jí pryč ...." píše jiná. A podobných komentářů najdeme na internetu desítky, možná i stovky.

Kirschner se ocitla pod palbou diváků, kterým vadí její chování i vystupování. Dávají ji to tvrdě pocítit, a sama zpěvačka si všechny ty komentáře čte. Jak se asi dá čekat, nenechávají jí úplně chladnou.

"Když si přečetla ty nenávistné komentáře, byla z toho zničená. Šla do show s elánem, odhodláním a radostí. Emoce projevuje spontánně. Reaguje prostě tak, jak se v daný moment cítí. Kdo ji zná déle, tak ten to ví. Nečekala, jaké peklo nastane," řekl webu Pluska zdroj blízký zpěvačce.

Témata: Jana Kirschner