Vypadáš strašně! A jsi bezcitná! Šafářová to kvůli Plekymu schytala i o vlastních narozeninách!

Lucie Šafářová 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. února 2019 14:33 | Aktualizováno: 21. února 2019 18:05

Lucie oslavila na začátku února 32. narozeniny. Ani v tento významný den si ale hejtři nedali pokoj a předhazovali jí její vztah s Tomášem Plekancem! Na sociálních sítích se tak vedle blahopřaní objevila i hodně ošklivá slova!

Vztah Šafářové a stále ještě ženatého Plekance je propírán ze všech stran! Hokejista se už v minulosti svěřil s tím, že se mu nelíbí, jak jeho rozvod na jeho novou partnerku dopadá. Dokonce se prý bavili i o tom, jestli se na to Šafářová nechce vykašlat a vztah ukončit s tím, že by se třeba potkali až někdy v budoucnu!

Na to samozřejmě Lucie nepřistoupila. Opakovaně dala najevo, že jí na Tomášovi záleží. A to zopakovala i v den svých narozenin. „Stárneme ne lety, ale příběhy! Další rok uplynul a já jsem velmi vděčná za všechny úžasné lidi v mém životě! Děkuji za vaše přání!“ napsala tenistka v anglickém statusu na sociálních sítích.

A i když nikoho nejmenovala, většina lidí to pochopila tak, že mluví právě o svém příteli! A mnohým to pořádně hnulo žlučí! „Vážená slečno, vždycky jsem Vás vnímala jako inteligentní děvče, které ví co chce a umí si jít za svým cílem. Coby tenistka máte můj hluboký obdiv a respekt. Nechápu ale, kam se vytratil Váš zdravý rozum a cit. Možná by nebylo na škodu si připustit, že o muže, který má děti z předchozího vztahu, se budete muset zkrátka dělit. Pokud to neumíte, najděte si raději muže bez závazků,“ vzkázala jí například paní Eva.

Další poukazovali na vyjádření Plekancovy manželky Lucie Vondráčkové, která tvrdil,a že tenistka narušuje hokejistovy rozhovory s jeho dětmi přes skype. „Prý jim máváš do kamery a asi je ti jedno, jestli je to těší. Myslíš si, že to jen musejí přijmout. Přitom jsi měla až doteď oba rodiče. Vůbec nic asi nechápeš. To jsi tak bezcitná? Děti nejsou pes! To, co děláš v poslední době, považuji za nechutné, sobecké a bezcitné. Lituju, ze jsme ti kdy fandili. Nevěděli jsme, jaký jsi člověk!“ přisadil si další hejtr.

I další diskutující tvrdí, že Šafářové dříve fandila. „Bohužel nemůžu. To, co jste udělala, je nečestné a odporné. Jednou se Vám to vrátí.. Vám i Tomášovi.. Mimochodem vypadáte strašně staře a unaveně.. tipovala bych Vám 45,“ napsala tenistce k narozeninám další z Češek. „Nechápu, co na ní ten Tomáš vidí. I když se snaží být hezká, tak prostě není... Jasně, pohádky o dobrém srdci by tady byly asi zcestné...“ rýpnula si další.

„To co děla Lucie se svým milencem během jeho rozvodu je šokující. Zařizování jejího bytu, kam prý bude vozit Plekanec děti je dost divné. To si Pleky nekupuje svůj??? Ani nepočká, až se rozvede. To není zápas. V novinách jsou lepší fotky a její bezcitný výraz bez úsměvu. Z takových lidí mám husí kůži. Kde je tohle normální? Proč se přijeli předvádět do Prahy a přistěhovali se k jedné z největších vysokých škol??? Oni dva tam působí s tím vším co dělají, dost nepatřičně,“ tvrdí další Lucčina kritička.

Fanoušci se naopak tenistky zastali a utěšovali ji. „Lucko, moc Vám to sluší a držte se. Závist je svině, ale s i s ní se musí žít. Kdybyste Vy nebyla slavná tak je upřímně nějaké bábě z horní dolní jedno s kým jste nebo nejste. Ale tím že jste mediálně slavní lidé tak je najednou každej odborník na krásu a vztahy,“ napsala Lucii paní Kateřina.

Kritické hlasy prý pocházejí především od fanoušků Plekancovy ženy. „To se tady Vondráčkové sekta ale předvádí. Jak hysterické pouliční drbny. Že se nestydíte. o fanoušcích paní Vondráčkové je už známo od od dob Slavíka, že jsou mentálně mimo a naprosto fanaticky všehoschopní. To ,že se zde předvedete jako stádo zamindrákovaných ubožaček a prokurátorek ve věcech do kterých vám nic není a o kterých víte houby,jenom potvrzujete IQ úroveň vašeho fanklubu. Budiž vám přáno , aby se ta vaše falešná morálka otočila proti vám ve vašich osobních vztazích,“ tvrdí jedna z dalších diskutujících. Její slova ale následně vyvolala ještě větší hádku.

Témata: Lucie Šafářová Tomáš Plekanec Lucie Vondráčková sociální sítě