Další drahá exotická dovolená? Fanoušci se pustili do oblíbené herečky!

Patricie Solaříková vyrazila na Bali 7

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

20. února 2019 9:47

Protože v České republice je stále ještě zima, odlétá řada celebrit relaxovat do teplejších krajů. Herečka Patricie Solaříková, která se proslavila díky seriálu Ulice, se v poslední době podívala nejen do Dubaje, ale i na Bali! A fanoušci kvůli tomu do ní na sociálních sítí začali šťouchat.

„Dobře, přiznávám, Dubaj byla jenom takovej warm-up,“ práskla Patricie, která si ještě před pár týdny užívala ve Spojených arabských emirátech. Teď je ovšem vyměnila za stále populárnější Bali.

Indonéský ostrov v poslední době navštívily snad všechny české celebrity. Herečka ale odmítá, že by se nechala strhnout nějakou aktuální vlnou zájmu. „My to měli naplánovaný půl roku dopředu a najednou všichni na Bali,“ vysvětluje blondýnka.

„Mě Asie táhne celkově a tady se mi teda líbí moc, takže je mi to nějak fuk, jestli sem jezdí každej,“ přiznala.

Řada fanoušků Patricii závidí a tak se strhla ostrá debata o to, kolik taková dovolená vlastně stojí a kdo si ji může a nemůže dovolit! „Mě třeba Bali táhne, ale nemám na to dát cca 60 tisíc za dovolenou.. Takže tím pádem neexistuji, protože tam jsem nikdy nebyl... Pro nás chudší zbývá Řecko, Bulharsko, kde je mimochodem také krásné,“ postesk si Daniel.

A nebyl jediný, O tom, že podobná dovolená opravdu není finančně pro každého byli přesvědčeni i jiní diskutující. 

Jenže podle dalších to vůbec není pravda. „Já se vrátila z Bali před týdnem – 10 tisíc letenka +6 tisíc krasné ubytovaní na 3 týdny! Jídlo je tam všude za par korun. Bali mě vyšlo méně než Řecko nebo Chorvatsko a to jsem tam byla na 3 týdny, usadila ho diskutující Lucy

A podobně se do něj pustila i Patricie. „Určitě tady 60 tisíc nenecháme, tím jsem si jistá na 100%... nikdy jsem na žádný dovolený tolik peněz nenechala... navíc život tady je pak už levný, největší položka je letenka samozřejmě,“ poučuje Patricie.

Témata: Patricie Solaříková dovolená sociální sítě