Honza Musil šokuje další fotkou z nemocnice!

Jan Musil poslal další fotku z nemocnice!

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

18. února 2019 16:10 | Aktualizováno: 18. února 2019 18:50

Moderátor Jan Musil stále zůstává po vážném úrazu v nemocnici. Překvapivě se ale cítí lépe, a opět se dokázal postavit!

Už více než měsíc leží v nemocnici, kam se dostal po velice nešťastném pádu s rozdrcenými obratli a propíchnutou plící! A lékaři nechtějí spekulovat kdy a jestli vůbec moderátor bude opět moci chodit.

Přesto dělá ohromné pokroky. Ještě před pár týdny se zdálo, že by mohl skončit na vozíku! Nakonec se ale dokázal postavit, a to nejednou. Teď dokonce k fotografii na instagramu napsal, že se má dobře!

A jak sám přiznal, na fotce je ještě jedna věc zajímavá. Poprvé po dvou měsících se se svým partnerem Jakubem mohl vyfotit ve stoje! To, co většina z nás považuje za samozřejmé, tak najednou dostává úplně jiný, šokující rozměr.

"Neděle byla svým počasím jako vymalovaná a musím říct, že i mně je hezky. Víte co je na této fotce zvláštní? Není to ležící selfíčko, ale poprvé po 58 dnech je to společná fotka s @kubo_bubo na stojáka," napsal Honza.

Incident, který dostal moderátora do nemocnice, se odehrál 21. prosince, média se o něm ale dozvěděla až mnohem později. Moderátor spadl ze žebříku v garáži, následkem čehož si přerazil páteř, zlomil devět žeber a propíchnul plíci.

Okamžitě byl ve vážném stavu převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci rozdrcených obratlů. Lékaři mu také museli obnovit plicní činnost a dlouho byl upoután na lůžko.

Témata: Jan Musil