Jan Kraus poprvé promluvil o milence a nevěře!

Kraus, Jan

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

14. února 2019 12:41

Jan Kraus a Ivana Chýlková patří ke stabilním párům českého šoubyznysu. Přesto se teď objevila informace, že moderátor a bavič vyměnil herečku za mladší milenku! Kraus teď prolomil mlčení a o celé své aférce otevřeně promluvil!

Kraus se ke své mladé milence vyjádřil ve své show. „Objevila se o mě nějaká informace, že mám mladou milenku, že jsem skoro na vyhození z domu, že jsme se s Ivankou úplně rozvrátili - teda já jsem to rozvrátil,“ shrnul Kraus, co vše se o něm v uplynulých pár dnech psalo.

Zmínil i to, že ještě předtím se objevily články, že mají s manželkou oddělené ložnice. „My to vždycky s pobavením čteme, co o nás všechno vědí, z čehož je vidět, že o nás neví vůbec nic. A že lžou, jako když tisknou,“ posteskl si moderátor.

Podivil se také tomu, že i když je dnes kladen takový důraz na korektnost a genderovou vyváženost a kdy jsou pranýřováni slavná v kampani MeToo, podobné zprávy se pořád objevují.

„A co je tohleto, když bulvár - ne každý, ale ten podlý bulvár - si něco vymýšlí o někom, kdo je veřejně známý. Co to je? To je TooMe? Nebo jak to z hlediska korektnosti nazvat? Kde jsou ty dámy, co bojují za rovná práva žen?“ zajímá Krause, podle kterého je jeho žena urážena, protože o ní píšou lži.

Přišel také s teorií, proč o něm někteří píší takové lži. „Protože jsou líní. Oni nic nezjišťují, nevědí a tak sedí doma a vymýšlí si zprávy,“ zlobí se Kraus. Sám se prý o všem dozvěděl ve chvíli, kdy mu několik mužů gratulovalo k milence.

„Měl jsem v sobě určitý pocit hořkosti, že to není pravda. Ale pak jsem si řekl, že z hlediska korektnosti bude muset být bulvár zrušený, když lže,“ dodal rázně.

Témata: Jan Kraus Ivana Chýlková