Jak to všechno bylo? Drsná slova Dády Patrasové o nehodě pod vlivem!

Dagmar Patrasová

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

13. února 2019 19:01 | Aktualizováno: 13. února 2019 19:37

Dagmar Patrasová došla trpělivost se spekulacemi a dohady, které kolují kolem její prosincové dopravní nehody. Zpěvačka, která měla v době kolize 2,5 promile, proto vydala velmi důrazné prohlášení!

O nehodě Dagmar Patrasové toho bylo napsáno a řečeno už hodně. Řada zpráv se ale podle aktérky nehody vůbec nezakládá na pravdě! „S ohledem na neutichající zájem médii o mou dopravní nehodu, velké množství nepřesných informaci v mediálním prostoru a také vzhledem k neustálému pronásledování mne i mých dětí ze strany internetového deníku Expres, sděluji, že spolupracuji s Policií České republiky, se svým obhájcem jsem se zúčastnila výslechu, svou vinu jsem plně doznala a za své jednání ponesu plnou odpovědnost,“ zdůraznila zpěvačka.

Zároveň si také sype popel na hlavu. „Svého jednání velice lituji a jsem moc rada, že jsem nikoho nezranila,“ přiznala Patrasová. Výsledkem nehody byly totiž jen pomačkané plechy.

„Distancuji se od všech informací, které o nehodě zatím zazněly nebo ještě i zazni z jiných zdrojů, protože nejsou přesné nebo pravdivé nebo aktuální,“ uvedla s tím, že do skončení příslušných řízení již nebude poskytovat žádné další informace.

Krátký vzkaz poslala také svým fanouškům, kteří jí po nehodě posílali slova útěchy. „Všem mým příznivcům dodatečně přeji vše nejlepší v roce 2019,“ ocenila jejich přízeň zpěvačka.

Neodpustila si ale ani malé rýpnutí do novinářů, které má teď neustále v patách. „Hbitým reportérům Expresu z mediálního domu MAFRA, kteří mne ve dne v noci sleduji, přeji, aby se se stejným nasazením a většími úspěchy věnovali problémům, jež jsou pro společnost ještě mnohem důležitější. Pak je pozvu i na svačinu,“ slíbila na závěr Dáda.

Témata: Dagmar Patrasová