Vondráčková si podala Plekance: Je tohle vůbec normální?! Moje děti Šafářovou nechtějí!

Lucie Vondráčková 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

8. února 2019 15:53

Do rozvodového boje Lucie Vondráčkové a Tomáše Plekance se chtě nechtě připletla hokejistova nová partnerka Lucie Šafářová! Podle zpěvačky z ní její synové jakožto z „macechy“ vůbec nejsou nadšení!

Kvůli rozvodu hvězdného páru se na veřejnosti čas od času propírá i špinavé prádlo. A ušetřena nebyla ani tenistka, která už pár měsíců s Tomášem chodí! Plenakanec se evidentně snaží, aby si jeho synové na jeho novou partnerku zvykli!

Lucie prozradila, že Tomáš do Kanady svým synům volá – a často je u toho i Šafářová! „Když s nimi manžel má videohovor, ukazuje jim paní Šafářovou a ona jim mává. Kluci jsou z toho celí tumpachoví a nevědí, co mají dělat!“ práskla Vondráčková.

Sama zpěvačka přitom ale také zdůrazňuje, že svému stále ještě muži v kontaktu s dětmi nijak nebrání. Jedním dechem ale dodává, že nemůže za to, že jsou kluci z náhlých změn doma rozhození. „Ale bude se muset o jejich srdce porvat sám a dát jim svůj čas a pozornost. To je to nejcennější," uvedla zpěvačka pro Téma.

Lucie Vondráčková si navíc nebrala servítky a obvinila svého muže z nevěry! Má totiž za to, že Šafářová s Plekancem udržovala poměr už v době, kdy se ona doma starala o děti!

„Z médií jsem se dodatečně dozvídala, že můj muž a paní Šafářová byli dlouhá léta přáteli. Což mi přišlo zajímavé, protože její jméno v naší domácnosti nikdy nezaznělo. Zpětně mi vše zapadá dohromady. Zjišťuji, že zatímco jsem byla doma s ročním miminkem a starala se o dalšího čtyřletého raubíře, byla druhá půlka páru už v úplně jiném světě. Protože doma se ukazovala jen minimálně. Byla zřejmě příliš zaměstnaná jinde,“ rýpnula si Vondráčková.

„Podobné vztahy po třech týdnech od odchodu z manželství jsou asi v některých rodinách normální. Ale mně přijdou takové... Ani nevím, jak to pojmenovat,“ povzdechla si zpěvačka.

Témata: Lucie Vondráčková Tomáš Plekanec Lucie Šafářová