Megaskandál! Utajený člen královské rodiny?

Camilla Parker-Bowles 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

5. února 2019 13:58 | Aktualizováno: 6. února 2019 22:05

Mají princové William a Harry ještě jednoho utajeného bratra? Australan Simon Dorante-Day tvrdí, že je synem prince Charlese a Camilly, současné vévodkyně z Cornwallu. A co je ještě pikantnější - tvrdí, že princezna Diana „věděla o jeho existenci"!

Dvaapadesátiletý muž z Austrálie tvrdí, že jeho narození je výsledek aférky mezi Charlesem a Camillou. Médiím také řekl, že princezna Diana chtěla s touto informací vyjít na veřejnost!

Simon Dorante-Day historku poprvé zveřejnil už v roce 2016, ale nyní přidal další detaily v rozhovoru pro magazín New Idea. Dorante-Day tvrdí, že má důkazy, že je synem prince Charlese a Camilly, včetně jeho fotografie jako teenagera. Otec devíti dětí se narodil 5. dubna 1966 u Portsmouthu a ve věku 18 měsíců byl adoptován Karen a Davidem Dayovými.

Pokud by to byla pravda a on byl opravdu nemanželským synem následníka britského trůnu, znamenalo by to, že byl počat v době, kdy bylo Charlesovi 17 let a Camille o rok víc. „Byl jsem si velmi blízký se svou babičkou a ona mi mnohokrát řekla, že jsem dítě Camilly a Charlese. Ona mi to nenaznačovala, ale doslova mi to řekla,“ popisuje Simon.

Simon Dorante-Day, který nyní žije v Queenslandu, také věří, že jeho pravá identita mohla být odhalena už před 22 lety, pokud by princezna Diana 31. srpna 1997 nezemřela při tragické autonehodě. „V té době se kolem královské rodiny objevovaly různé pověsti a moje existence byla jednou z nich,“ tvrdí Australan s tím, že Diana byla v tu dobu v bodě, kdy nalézala odpovědi na otázky o svém životě a o tom, jak moc se spletla. „Chtěla to zveřejnit,“ tvrdí Simon.

Muž také sdílel na facebooku fotku sebe jako teenagera. „Někdo komentoval strukturu kosti mého obličeje, prý je stejná jako jeho výsosti. A nechybí ani vlasy ve stylu Camilly,“ tvrdí muž. „William vypadal trochu jako vy v tomto věku,“ napsal mu další člověk.

Simonova manželka Elvianna také věří, že její manžel je příbuzný královské rodiny. „Věříme, že si královská rodina Simona nechala, dokud mu nebylo 18 měsíců. A Diana to věděla ... chtěla to všem říct,“ tvrdí Elvianna.

Princ Charles má dva syny, prince Williama a prince Harryho, z předchozího manželství s princeznou Dianou. Camilla má dceru, Lauru, a jednoho syna, Toma, ze svého předchozího manželství s Andrewem Parkerem Bowlesem. Ke slovům Simona Dorante-Daye se královská rodina odmítla vyjádřit.

Témata: Simon Dorante-Day (údajný syn Charlese a Camilly) královská rodina (gbr) Král Charles III. (Karel III.) Camilla Parker-Bowles Lady Diana