Týnuš ukázala další kus svého těla!

Třešničková, Týnuš 17

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

1. února 2019 15:59

Česká youtuberka Týnuš Třešničková stále zůstává v nemocnici v tureckém Instanbulu. Čas od času se odsud ozve svým fanouškům. Své fotky příliš nezveřejňuje a tak nikdo vlastně neví, jak ošklivé jsou její popáleniny. Teď ovšem udělala výjimku!

Youtuberka Kristýna Třešňáková alias Týnuš Třešničková a její partner byli popáleni při ohnivé show ve vyhlášené istanbulské restauraci Nusret. Během programu explodovala část hořlavé směsi, která zasáhla youtuberku i jejího přítele. 

Zatímco její přítel měl popáleniny na 15 procentech těla, u Týnuš bylo zasaženo 35 procent těla. U obou šlo o popáleniny druhého stupně. Týnuš od té doby zveřejnila několik momentek z nemocnice, kde se léčí. Na jedné fotce také ukázala část svého zranění – ošklivě popálenou ruku.

Teď zveřejnila další snímek, který její fanoušky musel potěšit mnohem víc! Je na něm nejen krásně vypadající pizza, ale i nohy mladé youtuberky! A vypadá to, že ty vůbec popáleny nebyly! Zdá se tedy, že zasažena byla především horní polovina těla.

To ostatně už loni v říjnu nepřímo potvrdila i sama Týnuš. „Měla jsem velké štěstí, že jsem „jen“ popálená. Určitě to mohlo dopadnout mnohem hůř. Bála jsem se o svůj zrak apod.,“ prozradila mladá Češka.

Dodala ale, že by po nepříjemné nehodě nemusela mít žádné trvalé následky. „A pokud se vše bude hojit tak jak má, vyváznu bez jakýchkoliv následků. Takže teď v istanbulské soukromé nemocnici na všem pracujeme,“ vzkázala dívka.

Témata: Týnuš Třešničková