Otevřená zpověď! Gábina Partyšová promluvila o exmanželovi, který čeká dítě s první ženou!

Gabriela Partyšová 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

30. ledna 2019 19:09 | Aktualizováno: 31. ledna 2019 12:13

Moderátorce Gabriele Partyšové došla trpělivost s bulvárem! Důrazně se ohradila proti článkům, které o ní v posledních dnech vyšly A aby jednou pro vždy udělala jasno, otevřeně promluvila o svém exmanželovi, který čeká dítě s jinou!

Partyšová se důrazně ohradila proti článkům, které se objevily v bulváru. Ty rozpitvávaly fakt, že se její exmanžel Daniel Farnbauer vrátil ke své první ženě, se kterou čeká další dítě. „Nedělám to často, ale tentokrát využiji svůj profil k mému osobnímu vyjádření...týká se mých manželství, která se dost často veřejně různě ponižují…“ říká moderátorka.

Opakovaně se o sobě prý dočítá z médií, že je rozvracečka vztahů. „Vadí mi lež...obecně...a ještě víc mi vadí novináři, kteří si za lži nechávají platit. Měla jsem dva životní partnery, ani jednomu jsem nezničila vztah...jejich předešlé vztahy byly zničeny, ukončeny ještě před našim podáním si ruky a prvním políbením.

A i když jí tyto vztahy neklaply, podotýká, že se svými expartnery vychází! „S oběma mými muži jsem se rozešla důstojně. Fakt, že si oba našli další partnerky a zplodili s nimi děti je celkem normální, lidé se prostě rozmnožují,“ vzkazuje naštvaná Gábina.

Dává také najevo, že ona je se svým životem spokojená! „Žiji klidně se svým synem, mám práci, která mě baví, nabijí a naplňuje, i když má občas tyhle stinné stránky. Naštěstí už existují sociální sítě, díky kterým si nemusíme nechat úplně kakat na hlavu a svobodně sdělit to, jak se cítíme my,“ pochvaluje si výhodu přímé komunikace s fanoušky.

Na závěr má pro své příznivce důležitý vzkaz! „Ze zadržených emocí jsou totiž nemoci. Vidíte sami podobnost těch slov emoce-nemoce...A proto, když se vám něco nelibí , řeknete to, sdělte to, vykřičte to! Postavte se za sebe! I když by vás to mělo stát třeba právě manželství,“ dodala Gábina.

Za svá slova sklidila od diskutujících slova uznání. Ozval se třeba i její moderátorský kolega Michal Jančařík. „Ahoj Gabi. Velmi trefné formulováno, díky. Vím, o čem mluvíš velmi dobře. Ten závěr je drsný, ale naprosto pravdivý a důležitý! Je to tak a děkuji za tento příspěvek, vzkázal jí.

Témata: Gabriela Partyšová