Patrasová v průšvihu: Kdo nehodu skutečně zavinil? A kolik promile měla v krvi?

Dagmar Patrasová 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2019 16:38

Policie tento týden zveřejnila nové informace o dopravní nehodě, v níž figurovala Dagmar Patrasová (62). A herečka z nich rozhodně radost mít nebude!

Dechová zkouška ihned po nehodě ukázala, že herečka sedla za volant, i když měla 2,5 promile! Teď toto číslo potvrdily i výsledky odběru krve. To pro Patrasovou zcela jistě nepotěšilo – znamená to totiž, že jí hrozí až tři roky ve vězení!

Dáda nakonec přiznala, že před nehodou pila, rozhodilo ji prý chování jejího manžela Felixe Slováčka. Teď ale změnila svůj postoj a rozhodla se, že vzhledem k blížícímu se soudnímu přelíčení bude raději úplně mlčet. „Další informace o mé věci již nemohu, a proto také nebudu, poskytovat,“ řekla Patrasová vyjádření pro Top Star.

Z jejich slov se zdá, že jí to poradil její právník. Novinářům totiž slíbila, že až bude po všem, celou věc vysvětlí. „Po pravomocném skončení se podrobně vyjádřím ke všemu, co vás bude zajímat. Děkuji za pochopení a respektování v dané situaci,“ dodala Patrasová.

A jak se zdá, u soudu se opravdu zapotí! Dáda sice tvrdila, že nehodu zavili druhý řidič, teď se ale ukázalo, že to není pravda. Kamerové záznamy prokázaly, že vše mohla jen a jen ona!

Témata: Dagmar Patrasová Nehody aut Policie ČR