Co se to stalo s Ewou Farnou? Fanoušci zírají s otevřenou pusou!

Co se to stalo s Ewou Farnou? Fanoušci zírají s otevřenou pusou! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

25. ledna 2019 14:45

Je to vůbec ona? Zpěvačka Ewa Farná dlouhodobě musí poslouchat hloupé narážky nejen na svou váhu, ale i na to, do čeho se obléká. jak se ale zdá, Ewa se teď rozhodla s podobnými řečmi zatočit! Dnes jí to totiž sluší víc než kdy dřív!

V případě zpěvačky Ewy Farné se bulvár častěji zaměřuje na její postavu a oblečení, než na její hlas. Podobným rýpalům ostatně sympatická tmavovláska odpověděla vtipně písní „Mám boky jako skříň“. Jak se ale zdá, slova o její váze asi přece jen dopadla na úrodnou půdu. Zdá se totiž, že Ewa v poslední době nějaké to kilo shodila!

Toho, že je z Ewy ještě větší kočka než kdy dřív, si všimli i její fanoušci! Pod jejímu aktuálními fotkami na instagramu nešetří superlativy! „Ewi, sluší, nezhubla jsi náhodou?“ zajímá Radanu. „Ewi, strašně jste zhubla. A strašně Vám to sluší,“ přidala se Tereza.

„Štíhlá jak proužek, tak sexy, překrásná,“ může si zpěvačka přečíst pod svými fotkami. „Hubená,“ okomentoval její vhled Michal. Další ocenili Ewin výběr oblečení – i za ten si v minulosti vyslechla nejedno nehezké slovíčk. „Tenhle outfit je super! Sluší moc,“ nešetří chválou Patricie.

„Nene nemáš boky a jako skříň...“ vzkázala zpěvačce fanynka Marta s odkazem na již zmiňovaný song. „Po Vánocích a Ewa je jako modelka. Bravo. Máš mou velkou podporu, Jdu do toho taky,“ odhodlala se jedna z Ewiných posluchaček.

„Ewi, ty jsi nádherná žena a strašně sympatická bytost. A osobně jsem ráda za to, že fotografiemi neustále rozsekáváš ve společnosti téma “postava”. Už bylo dost diktování, že sexy žena nosí velikost S. Ty jsi sexy každým dnem víc a víc a nezáleží na tom, jestli jsi zrovna M či L. Jsi inspirace nám všem,“ přidala se další z fanynek.

Její vzhled ocenila i její kolegyně, zpěvačka a herečka Daniela Šinkorová. „Jsi krásná, Ewičko,“ napsala jí. 

Jenže se samozřejmě našli i tací, kteří se domnívají, že by Ewa potřebovala zhubnout víc. „Dobrý, ale zhubni Evičko,“ napsal jeden z diskutujících.

Témata: Ewa Farna sociální sítě